Kies nu voor CURVES. En profiteer van een unieke actie!

Oproep voor alle vrouwen die eigenlijk toch wel willen sporten:


Badhoevedorp. ‘’Wij willen CURVES!” De leden van Curves Badhoevedorp laten daar geen enkele twijfel over bestaan. “En daarom”, zegt Curves initiatiefneemster Olga Heijman, ‘’komen we met een unieke ledenwerfactie: kom curven en sport een volle eerste maand helemaal gratis.”

 

Ze komt met dit speciale aanbod, omdat ze Curves Badhoevedorp een nieuwe impuls wil geven. “Ruim vier jaar geleden ging ik van start. En met succes. Curves Badhoevedorp heeft zich vrij snel een vaste plaats tussen de andere sportclubs verworven. Maar ook voor een sportclub geldt: stilstand is achteruitgang. Vandaar dat we nu een beslissing moeten nemen: willen we het Curves-concept in  Badhoevedorp op hetzelfde niveau kunnen blijven aanbieden, dan moet ons ledental snel groeien. Anders is het ‘’over en uit’. Daarom deze oproep, vergezeld van de hierboven vermelde bijzondere actie: wie zich tot en met 29 maart aanstaande als Curves-lid meldt kan, bij een jaarabonnement, de eerste maand helemaal gratis sporten. Iedere dag, ook op zaterdagmorgen. Dat is toch een leuke binnenkomer, nietwaar?”

Dames bij Curves

Voor wie het nog niet weet: Olga Heijman zet de Curves voordelen nog even op een rijtje: het concept – ontwikkeld in de VS – is exact afgestemd op vrouwen. Het is goed inpasbaar in een totaal plaatje, waarbij je werkt aan een gezondere levensstijl: goed opletten wat je eet, maar geen diëten, en veel meer bewegen. Dat laatste gebeurt onder deskundige begeleiding en duurt per keer maar 30 minuten! Dan kan toch niemand zeggen: ik had geen tijd? En wil je meer, dan kom je toch nog een half uurtje. Royale openingstijden en mogelijkheden!

Anne Post uit Hoofddorp is al bijna drie jaar Curves-lid en enthousiast over deze wijze van sporten. “Ik ben van huis uit geen sportfan, maar moet om medische redenen flink bewegen. Curves maakt dat ik dat nu ook doe. Voordeel is, dat je in 30 minuten een voorgeschreven traject aflegt, en dus altijd weet dat je je sportieve werk hebt afgemaakt. Ik heb ook bij andere clubs gesport en daar ging ik nogal eens naar huis met het gevoel: deed ik wel genoeg. Bij Curves heb ik dat niet. Ik zou het heel jammer vinden, als het concept in deze omgeving zou verdwijnen. En ik ben niet de enige. Daarom hoop ik dat deze actie slaagt: want wie de Curves-formule geproefd heeft weet: dit wil ik niet missen!”

 

 

Nadere info: Curves, Jan van Gentstraat 123/k, Badhoevedorp, vlak bij de Molen van Sloten. Tel. 020-3581262.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.