Kia Wissel Weken bij Van Kouwen van 16 t/m 30 september

Kia Van Kouwen pakt flink uit tijdens de Kia Wissel Weken. Overweegt u om uw huidige auto in te ruilen voor een nieuwe? Dan is er op dit moment het meeste voordeel te behalen. Van 16 t/m 30 september organiseert Kia Van Kouwen in Amsterdam en Hoofddorp de Kia Wissel Weken. Tijdens deze weken ontvangt u unieke kortingen en extra’s die oplopen tot € 2795,-.

Voor de betaling van een nieuwe Kia zijn er tijdens deze Wissel Weken extra interessante financieringsmogelijkheden zoals de 50/50 deal met een uitgestelde betaling of private lease waarbij Kia alle maandtermijnen in 2014 voor u betaalt.

Van Kouwen doet hier een nog extra korting bovenop wanneer u vooraf telefonisch een afspraak maakt voor een bezoek aan de showrooms. U kunt Van Kouwen bereiken op tel. nr. 020-567 20 33 en dan direct uw bezoek inplannen zodat uw nieuwe Kia klaarstaat voor een proefrit.

Kia Van Kouwen vindt u in Amsterdam op de Klokkenbergweg 15 en in Hoofddorp op de Robijnlaan 2B. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vankouwen.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.