Kerstoutlet bij GroenRijk Zwanenburg!

Met nog maar een paar dagen te gaan tot Kerstmis, beginnen we bij GroenRijk Zwanenburg met onze grootste KERSTOUTLET ooit met kortingen die oplopen tot wel 70%! Zo maken wij snel weer ruimte voor ons mooie Kamerplanten afdeling. Want u weet: Kerstboom eruit, Kamerplant erin!

Zaterdag 27 december start KERSTOUTLET
Wilt u volgend jaar eens een andere kleur kerstboom in de huiskamer of aan de wand? Had u ook graag kerstverlichting buiten gehad? Vond u de kerstballen prachtig, maar eigenlijk net even te duur? Als 1 van deze vragen op u van toepassing is, kom dan vanaf zaterdag 27 december zeker naar GroenRijk Zwanenburg. Onze kerstshow verandert dan in de grootste kerstoutlet van de regio! Op alle kerstproducten krijgt u gegarandeerd 40% korting. Uiteraard lopen de kortingen verder op tot 70% op de aangegeven stellingen en artikelen met speciale stickers. Houdt u er wel rekening mee dat wij artikelen uit de uitverkoop niet terugnemen of ruilen.

Zondag 28 december geopend tussen 12:00 – 17:00
Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur geopend!
Kom a.s. zondag dus ook gezellig langs en sla alvast uw kerstinkopen voor volgend jaar in.

Kerstboom eruit, kamerplant erin!
Door de Kerstoutlet dit jaar grootser dan ooit te maken, creëren wij ruimte voor onze grote nieuwe assortiment kamerplanten. U kunt bij ons altijd slagen voor een mooie kamerplant om het gat van de kerstboom en kerstversiering mee op te vullen. Uiteraard kunt u ook uw eigen potten mee nemen naar ons tuincentrum. Wij zetten de nieuw uitgezochte planten er gratis voor u in, u betaald alleen voor de potgrond en hydrokorrels die in de pot gaan.

Kijk voor meer informatie op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl.

GroenRijk Zwanenburg
IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
020-4974662