Kerstbomen bij GroenRijk Zwanenburg

Net even anders

Wilt u in een echte ouderwetse winterse sfeer op een plein met kerstmuziek en vuur gezellig uw kerstboom uitzoeken? Kom dan zeker bij ons langs!Onder het genot van een glaasje gluhwein of warme chocomelk de mooiste boom uitzoeken uit ons brede assortiment. Voor de kinderen ligt er een gratis kerstmuts en oliebol klaar bij aankoop van een kerstboom.Onze bomen komen rechtstreeks uit Denemarken en zijn door Gerko van Beem zelf beoordeeld en uitgezocht. Bij ons koopt u al een kwaliteits Nordmann voor € 14,95!

Gratis thuisbezorgd

Zoals u van ons gewend bent  bezorgen wij de kerstbomen gratis thuis in de regio**. Dus kies een mooie boom, betaal hem aan de kassa en ga lekker naar huis met een schone auto!

Kerstboor van Easyfix aanwezig

Nieuw dit jaar is de kerstboomboor en standaards van “Easyflix”!  De oplossing om uw kerstboom kaarsrecht neer te zetten. Wij boren het gat in de boom en u kunt hem zo op de daarvoor bestemde standaard neerzetten. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi.

Oliebollen van fam Stuy

Dit jaar zal de oliebollenhut van fam. Stuy op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur geopend  zijn op onze parkeerplaats.

Kerstoutlet

En we gaan door met onze kerstoutlet. Dus nog steeds 25% korting op alle kerstverlichting, 40% korting op alle kunstbomen, 40% korting op alle kerstartikelen op de kerstafdeling en wel 70% korting op de artikelen in onze outlet.

**Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl.!