Kerstaanbiedingen tijdens koopavond bij Jaspers

Het begint al een beetje traditie te worden bij Boekhandel Jaspers, op de vrijdag voor kerst een speciale koopavond met koffie. Wil je lekker op je gemak tussen de boeken komen snuffelen dan kun je vrijdagavond tot 21.00 bij Boekhandel Jaspers terecht. Sjoerd en Sonja zijn gastheer en gastvrouw deze avond en zorgen voor koffie, espresso en thee.

Speciaal voor deze avond zijn er ook een aantal bijzondere aanbiedingen. Alleen vrijdagavond 21 december betaal je voor een Parker Sonnet vulpen geen € 109,- maar slechts € 49,-. Diverse uitvoeringen zijn ook direct te graveren met naam. Voor pennen die door Boekhandel Jaspers zelf gegraveerd kunnen worden, worden geen graveerkosten berekend.

Daarnaast heeft boekhandel Jaspers voor de kerstkoopavond nog een aantal mooie aanbiedingen met Castelijn & Beerens lederwaren. Voor een Castelijn & Beerens planmasteragenda betaalt u vrijdagavond geen € 49,50 maar € 24,95. Deze leren agenda is ieder jaar navulbaar met een nieuwe jaarinhoud. Een leuk cadeau idee voor dames, is tot slot een Castelijn & Beerens beugelportemonnee. De kerskoopavondprijs van deze portemonnee is € 19,95 in plaats van € 49,50. Alle kerstcadeaus worden bij de boekhandel in Badhoevedorp ingepakt in mooi kerstpapier. Kortom genoeg redenen om vrijdagavond een kijkje te komen nemen bij Boekhandel Jaspers. Sloterweg 95 Badhoevedorp.