Kerst met “Loet van der Lee & Friends”,

Meer Jazz Café “De Rustende Jager”

Zondag 22 december is er weer een gratis toegankelijk concert (dit keer helemaal in kerstsfeer) in het Meer Jazz Café “De Rustende Jager” in Nieuw-Vennep.

Loet van der Lee

Loet van der Lee

 

Deze kerstformatie van Loet van der Lee & Friends bestaat uit Joost Kesselaar slagwerk, Reyer Zwart contrabas, Vincent Koning gitaar en Loet van der Lee trompet en Flugelhorn. Joost Kesselaar heeft op uitnodiging van Jeff  Hamilton (vaste drummer van Oscar Peterson) drie maanden gestudeerd in Los Angeles en New York en speelde verder met onder andere Toon Roos, Clark Terry, Benny Bailey, Jesse van Ruller, Michiel Borstlap en Fleurine.

Reyer Zwart speelt diverse snaarinstrumenten en is bassist in o.a. Solo en de band van Alex Roeka. Daarnaast is hij arrangeur voor onder meer Philippe Elan (tevens producer) en Louis van Dijk en sessiemuzikant op platen van o.a. Ton Engels en Thijs van Otterloo.

Vincent Koning studeerde in 1997 aan het conservatorium in Den Haag af en trad op met o.a. Piet Noordijk, John Hicks, Teddy Edwards en Benny Bailey.

Loet van der Lee hoeft verder geen aanbeveling, hij heeft bij Meer Jazz al een fantastische reputatie als musicus opgebouwd en is daarnaast bij Meer Jazz actief als Festival directeur.

Deze gelegenheidsformatie brengt een combinatie van heerlijk jazz standards en swingende kerstliedjes. Heeft u de swing versies van Jingle Bells, Rudolph the red-nosed Reindeer of Driving Home for Christmas wel eens gehoord. Of het prachtige Silent Night als instrumentale ballad.

Met deze sfeervolle middag sluit Meer Jazz dit jaar af en wensen alle medewerkers je een gezellige Kerst en een voorspoedig 2014 toe. Op 5 januari verwelkomt Meer Jazz je weer van harte op de Nieuwjaars special in Jazz Café ‘De Beurs’ in Hoofddorp.

Actuele info over het Meer Jazz Café programma kun je vinden op www.meerjazz.nl

Locatie: Best Western Hotel De Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep
Tijd:        15.30 uur – 18.30 uur

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.