Kennismaken met Golf op sportpark Ookmeer

8 lessen voor slechts 69 euro inclusief materiaal.

Ieder voor- en najaar start de golfschool met een kennismakingspakket. Ook dit jaar starten er weer van die golfcursussen op vrijdag 28 en zaterdag 29 september van 1300-1400.. Een complete golfcursus van acht golflessen van een uur, inclusief theorie, gebruik van materialen en begeleiding van een gecertificeerde golfprofessional van PGA Holland. Er zijn 8 overdekte afslagplaatsen dus we staan altijd droog.

Dat kun je allemaal verwachten voor slechts € 69. Zo kun je eerst eens kijken of je het leuk vindt en vervolgens biedt Golfschool Tilon diverse mogelijkheden om verder te gaan .

Golf, is het nu spel of is het nu sport? Nou, eigenlijk maakt dat niets uit, het gaat er om dat je heerlijk en op een gezonde manier in de buitenlucht kunt bewegen, terwijl je daarbij niet meteen de zweetdruppels op je rug hebt staan. Golfen is een sport waarbij jongeren door oefening tot topsporters kunnen uitgroeien, maar waarbij ook senioren zich nog menig jaartje heerlijk kunnen vermaken. Zo lang het gestel en de gezondheid het tenminste toelaten, want actieve golfers van tachtig of negentig zijn echt geen uitzondering . Golfen is ook een sport die je over de hele wereld kunt beoefenen, er bestaat amper een land dat niet over een golfaccommodatie beschikt.

Golfen hoeft ook helemaal niet duur te zijn, complete golfsets met tas en trolley kun je al aanschaffen voor een prijs dik onder de tweehonderd euro’s. Dat is gelijk aan een wat luxer tennisracket of paar moderne voetbalschoenen of schaatsen.

Kan iedereen golfen. Niet meteen, want je moet natuurlijk eerst even leren hoe je een golfclub moet vasthouden, en met welke swing je het meest succesvol bent bij het raken van de bal.

Golfen kan overal, tegenwoordig zijn er flink wat sportaccommodaties uitgebreid met faciliteiten voor de golfsport. Zo ook in Osdorp op Sportpark Ookmeer. Daar ligt een volwaardige 9 holes golfbaan, een 9 holes Pitch & Puttbaan en een riante driving range met alle verdere oefenfaciliteiten. Driving range en golfbaan liggen er vanaf 2001, de Pitch en Putt kwam er pas een jaar of tien later.

Op Ookmeer kun je al voor 7,50 een hele dag spelen op de shortgolfbaan. Als je geen materiaal hebt kun je dat voor slechts 1 euro huren in de shop. Iedereen mag dat doen , er is geen golfvaardigheidsbewijs vereist . Ook leuk voor een feestje of kinderpartijtje waarna je kunt lunchen , borrelen of dineren in ons gezellige clubhuis.

Vanaf het eerste golfuur in 2001 op Sportpark Ookmeer, is ook Golfschool Tilon een begrip geworden in Osdorp. Inmiddels hebben al meer dan duizend golfers uit de directe omgeving van Osdorp hun eerste balletjes geslagen, en groeiden daar naar het internationaal erkende golfvaardigheidsbewijs. , nu HCP 54 .

Ook de golfclub is gegroeid en succesvol. Het eerste team is in 2015 Nederlands kampioen geworden!

Bevalt het golfen je echt, dan biedt Sportpark Ookmeer je ook de gelegenheid om je in verenigingsverband aan te sluiten, en kun je lid worden van Golfclub Ookmeer.

Inschrijven of informatie opvragen kan via www.vtgolf.nl of  vascotilon@vtgolf.nl of bel 0624244361.