Karaoke night in Westside

Westside doet natuurlijk mee met 24 Hours Nieuw-West. Terwijl jij je lievelingslied door de microfoon deelt met alle andere bezoekers, kun je kijken naar mooie toekomstbeelden op de pui met een speciaalbiertje in de hand. Westside aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 is aanstaande zaterdag van 10 uur ’s morgens tot en met 2.00 uur ‘s nachts geopend met een zeer divers programma. 


Fotoraaf: Michael van Oosteinde

Visual Mapping
Vanaf donker tot diep in de nacht schitteren er unieke beelden op de pui. Een deel van de ramen van het open gebouw wordt gebruikt om projecties te laten zien van de voorstelling die kunstenaars en omwonenden hebben voor ontmoetingen en activiteiten op het plein voor Westside. Kunstenaar Martin Boverhof creëert deze Visual Mapping.

Karaoke Night
Rond 20.30 uur starten we de karaoke op. Van nachtegaaltjes tot vrolijke lijsters en brullende leeuwen, iedereen is van harte welkom om zijn stem te laten horen. Verkleed je als je idool en zingen maar… Toekijken mag natuurlijk ook!

Eten & Drinken
Westside Café is vanaf 10 uur ’s morgens geopend. Geniet van heerlijke koffie of muntthee met huisgemaakte brownie, bananencake of peer-gember muffin. Ook kun je aanschuiven voor een zalige lunch met lekker sapje
Diner tussen 18.00 tot 20.00 uur, Westside crew presenteert dé zalige zaterdaghap van seizoensproducten: vega en non-vega.