Kantoorruimte huren in Amsterdam

Kantoorruimte huren in Amsterdam lijkt soms een eindeloze zoektocht. Wel zijn er trucs om sneller het juiste kantoor te vinden. Lees hier tips.

 

Veel ondernemers trekken tegenwoordig naar de omliggende steden rondom Amsterdam. Logisch, want kantoorruimte in Amsterdam is schaars. Althans, betaalbare kantoorruimte van een redelijke oppervlakte en met goede voorwaarden en faciliteiten. Kantoorruimte huren in Amsterdam is een hele uitdaging. Toch is het de moeite waard om de uitdaging aan te gaan. Een goede zoektocht naar de beste kantoorruimte in Amsterdam loont. Hoe je dit het beste aanpakt? Wij geven enkele tips.

 

Tips voor het vinden van de ideale kantoorruimte

Doordat het vinden van goede kantoorruimte een behoorlijke opgave is, nemen sommige ondernemers al snel genoegen met minder. Dat is jammer, aangezien de meeste uren per week op kantoor worden besteed. Een tip is dus om een lijst van faciliteiten te maken die je zeker tot je beschikking wilt hebben in en rond jouw kantoorruimte. Parkeergelegenheid, rolstoelvriendelijkheid of een goede vergaderruimte zijn voorbeelden van faciliteiten die jouw voorkeur kunnen hebben. Ook een sociaal hart in het kantoorpand kan een goede optie zijn, dit is wellicht een manier om in contact te komen met andere ondernemers uit de omgeving. Misschien heb jij aan slechts een flexibele werkplek met een eigen kluisje voldoende. Bekijk dan eens het aanbod van Skepp. Deze landelijk opererende vergelijkingswebsite van kantoorruimtes heeft een zeer groot aanbod en netwerk in Amsterdam. Juist de kans om hier een goede vergelijking te maken, zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Je stelt gewoon je eigen budget in.  Daarbij krijg je de mogelijkheid om zowel een virtuele tour als een rondleiding door het kantoorpand in Amsterdam te krijgen onder leiding van een adviseur.

 

Kantoor huren via Skepp

Huren via Skepp is dus de truc. Hier kun je namelijk precies jouw voorkeuren selecteren, ook het budget dat je over hebt voor jouw kantoorruimte. Welk stadsdeel wil je graag kantoorruimte huren?  Oost, Nieuw-West of liever in het Amstel Business Park? De gemiddelde huurprijs ligt rond €2452,- , maar ook hier ben je flexibel om onder deze prijs te zoeken. Een kantoor huren via Skepp is dus zeker het overwegen waard.