Kandidaat voor lokale partij BNW81: Henk van Zandwijk

Mijn naam is Henk van Zandwijk en ben kandidaat voor de lokale partij BNW81 (Bewonersbelangen Nieuw  West ‘81). Ik ben geboren op 25 juni 1940 en woon sinds 1967 in Slotervaart. Na mijn pensionering doe ik op bestuurlijk niveau vrijwilligers-werk en ben tot op heden bestuurslid van een twaalftal non-profit organisaties.

Henk van Zandwijk

Henk van Zandwijk

Ik sta op nummer 5 van de lijst BNW81 en ambieer slechts de belangen te gaan behartigen van alle ouderen zonder onderscheid  des persoons. In de afgelopen bestuursperiode heeft het coalitieakkoord   de prioriteit  gegeven aan de jeugd waarbij helaas de ouderen als doelgroep uit het oog is geraakt, wat ook blijkt uit het feit  dat bijna geen enkele politieke partij, zowel landelijk als lokaal, het ouderenbeleid in hun verkiezingsprogramma heeft opgenomen.

Met het oog op de komende veranderingen door de WMO en de Participatiemaatschappij dreigen de ouderen op het gebied van zorg, huisvesting, leefomgeving, veiligheid en bezuinigingen opnieuw de dupe te worden.

Ik wil mij hard maken om met behulp van BNW81 de belangen van de ouderen te behartigen en aarzel niet om de problematiek van de ouderen telkens opnieuw te berde te brengen.

De problematiek van de ouderen ondervind ik dagelijks door mijn lidmaatschap en/of bestuursfunctie onder meer bij de OAR (Ouderen Advies Raad), de WMO adviesraad, de NOAR (Netwerk Ouderen Adviesraden) en de ANBO afd. Geuzenveld-Slotermeer.

Indien u wilt weten waar BNW81 zich verder voor de lokale gemeentelijke politiek gaat inzetten, verwijs ik u naar de website BNW81 (www.BNW81.nl) waar u ook ons partijprogramma aantreft.

Mocht u ook de mening zijn toegedaan dat de bevolkingsgroep ouderen een belangenbehartiger nodig heeft die de nodige expertise met zich mee brengt, stem dan op BNW81 kandidaat nr.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.