Kampioenen bij Sporting Badhoevedorp

Sporting Badhoevedorp

Bij de Korfbal Sporting Badhoevedorp op het sportveld Quatrebras was het afgelopen weekend feest, want er waren maar liefst 4 teams die kampioen werden. Daar ging natuurlijk heel wat aan vooraf.

 

De F1 Pupillen moest tegen ZKC en stonden in eerste instantie met 0 – 2 achter. Ze waren dan wel al ongeslagen kampioen, maar het is toch leuk om de laatste wedstrijd op eigen terrein ook te winnen. Misschien waren ze al met al toch iet wat nerveus, de coaches  Gijsbert en Fabian hadden ze met wat aanmoediging wat alerter gemaakt en zo wonnen ze uiteindelijk met 7 – 5.

Het team van Kevin, coach van de E1 Pupillen, moest tegen Blauw Wit uit Amsterdam. De E1 moest hiervan echt winnen, want anders ging de kampioenschap hun neus voorbij. Nou dat was ze aardig gelukt, ze gingen als een speer, met 10 – 3 was de wedstrijd voor de E1.

Ook de D1 Pupillen moest tegen Blauw Wit, zij hadden niets te verliezen, ook zij gingen met een welverdiende medaille naar huis, hun coach Brenda was zeer trots op haar pupillen.

Senioren 4 had ook dit seizoen de smaak goed te pakken eigenlijk stond er bij hen niets meer in de weg, alleen moesten ze nu nog tegen DKV afkomstig uit IJmuiden waar ze vorige keer gelijk mee hadden gespeeld. Deze wedstrijd kreeg een totaal andere wending, met volle overtuiging won het vierde nu dik met 16 – 6.

Hilarisch,   4 kampioenen op rij, het was een groot feest met medailles, gebak en prachtige fotoreportages.

In november gaan we de zaal in bij De Sporthoeve, we kunnen niet wachten……

 

Foto’s zie bijlage spelers benoemd van Links naar Rechts

 

F1 pupillen

Kai, Amelia, Verijn, Caelyn, David, Zef en Coaches Fabian en Gijsbert

 

E1 pupillen

Jasmin, Laura, Coach Kevin, Julia, Dalal

Carlos, Anna, Kieran

 

D1 pupillen

Coach Brenda, Daniëlla, Abigail, Hazel, Nienke, Hailey, Daphne, Corrie

Connor, Christiaan, Roemer, Jeroen, Quentin

 

Senioren 4

Addie, Rik, Ewout, Sjaak, Arjen, Paul

Ramona, Rosanne, Sjitske, Carla, Astrid