Kampeer in Slotermeer deze zomer!

Voor een mooie vakantie en nieuwe ontmoetingen hoef je deze zomer niet ver van huis! Je kunt in juli maar liefst twee keer kamperen in Geuzenveld-Slotermeer! Je eerste kans is 14 op 15 juli bij Buurtcamping Slotermeer. Het grasveld tussen de Burgemeester Vening Meineszlaan, de Harry Koningsbergerstraat en Burgemeester Fockstraat verandert dan in een gezellige buurtcamping. Een weekje later (20-22 juli) kun je je tent opzetten bij Buurtcamping Sloterpark, bij Natuurspeeltuin de Natureluur in het Sloterpark. Deze kampeerpret In Slotermeer en Geuzenveld had niet mogelijk geweest zonder de steun van de regiegroepen Geuzenveld en Slotermeer, ondersteund door Eigenwijks.

 

Buurtcamping Slotermeer: 14-15 juli

Voor de 15e keer is er dit jaar Buurtcamping Slotermeer. Het is dan ook al echt een begrip in de buurt. Op het grasveld tussen de Burgemeester Vening Meineszlaan, de Harry Koningsbergerstraat en Burgemeester Fockstraat kun je op 14 juli je tent opzetten. Buurtcamping Slotermeer is een feest voor iedereen uit de buurt en er is van alles te doen;  touwtrekken, knutselen, bingo, een open podium en een heuse buurtquiz en meer. Een kunstenaar bouwt met een buurman elk jaar een klimobject en de buurtband maakt muziek. Alle buren nemen wat te eten mee voor het buurtdiner en later op de avond zijn er de campingdisco en het kampvuur. Volg Buurtcamping Slotermeer via: www.facebook.com/buurtcampingslotermeer.

 

Buurtcamping Sloterpark: 20-22 juli

Een vakantie van en voor iedereen! Van 20 tot 22 juli verandert Natuurspeeltuin de Natureluur in het Sloterpark in een gezellige camping voor en door de buurt. Ontmoet allemaal nieuwe mensen en leer je buren beter kennen. Niets verbindt meer dan de pleerol onder de arm! Dit jaar is er een landenthema. Samen met je buren creëer jij je eigen land. Ga samen voor de eerste plek tijdens de Olympische Buurtspelen, laat je groepslied zo mooi mogelijk klinken tijdens ‘The voice of the Buurtcamping” en verzin het lekkerste groepsgerecht! Natuurlijk is er dit weekend ook tijd voor ontspanning en kun je gezellig met je nieuwe vrienden uit de buurt kletsen tijdens de barbecue, luisteren naar muziek van buurtbewoners bij het kampvuur of lekker ravotten in de speeltuin. Voor 15 euro per persoon heb je een compleet verzorgd weekend met eten, drinken, slapen en een leuk programma voor iedereen. Stadspassers kamperen voor 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar kamperen gratis. Zo is de Buurtcamping Sloterpark toegankelijk voor iedereen. Reserveer via: www.debuurtcamping.nl.