KAARTVERKOOP GESTART – Wees er snel bij!

Waarde relatie, sponsor en vriend van de Lions Badhoevedorp,

Dineren met uitzicht op het aspergebed!
Lions Badhoevedorp nodigt u uit voor haar feestelijke Asperge-Event 2016.

Waar: Meer Asperges, Hoofdweg 132 Lijnden
Wanneer: zaterdag 11 juni
Tijd: van 18:00 tot 24.00 uur

U bent met vrienden, familie en/of relaties van harte welkom! Maar wees op tijd met reserveren!
Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Muziek vergroot de stemming tijdens het diner. Na het diner: Voeten van de vloer!

Lionsclub-BadhoevedorpsiteDe toegangsprijs voor het drie gangen asperge menu is € 50,00.
De klassieke aspergemaaltijd wordt door de leden van de Lions Club Badhoevedorp ter plaatse bereid en geserveerd.

De opbrengst van de aspergeparty komt geheel ten goede aan diverse lokale goede doelen.
Kijk voor meer informatie op www.A9sperges.nl

Hulp ver weg, hulp dichtbij. We serve!
Lions. Een groep vrienden uit Badhoevedorp? Een netwerkclub? Wat doen jullie,waar houden jullie je mee bezig? Vragen die wij wel vaker horen. Wij vertellen u graag wat meer over de Lions en onszelf. Lionsclub Badhoevedorp is met haar 8 jarig bestaan een jonge club binnen de Lions Nederland. Wij vormen een vereniging en hebben momenteel 28 leden. Elk lid woont in Badhoevedorp. De Lions vormen een internationaal netwerk van clubs die – via een structuur van districten en landen – met elkaar verbonden zijn in doelstelling en missie. De opzet is daarbij heel bewust dat een club vooral lokaal geworteld zijn. Een Lions club die bestaat uit leden verspreid over heel Nederland werkt niet; een lokaal gebonden Lions club juist des te meer. Onder het motto ‘Wij dienen / We Serve’ willen de Lions dienstbaar zijn aan de samenleving, Badhoevedorp in het bijzonder.

Hiervoor kunnen wij heel uiteenlopende manieren hanteren. Door geld in te zamelen bijvoorbeeld, kennis te delen, mensen te adviseren, of gewoon door de handen uit de mouwen te steken, willen wij bijdragen aan een prettige leefomgeving in Badhoevedorp en – iets breder – een betere wereld. De afgelopen jaren hebben wij verschillende initiatieven kunnen ondersteunen.

Direct een toegangskaart kopen? Dat kan. Ga dan naar de website www.A9sperges.nl of koop de kaarten bij een van de leden van Lions Badhoevedorp.

Graat tot ziens op 11 juni,

Lions Badhoevedorp