Juf Anke Kluijt gaat met pensioen op een bijzondere dag voor Halverwege

Vrijdag 13 juli was het zover. Een feestelijke dag voor Halverwege. Halverwege vierde die dag verschillende feesten de hele dag door. ‘s Morgens was er met de hele school juffendag en ‘s avonds in de speeltuin in Zwanenburg het eindfeest. Halverwege stond bij het eindfeest stil dat dit het laatste Halverwege feest was en dat ze met ingang van het nieuwe schooljaar samen gaan met de Jozef als de nieuwe school Jong Geleerd. Maar er was nog iets bijzonders die dag.

Na 21 jaar heeft juf Anke Kluijt besloten om te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Aan het einde van de ochtend is ze door de hele school op een feestelijke manier in het zonnetje gezet. Daarna heeft het hele team bij Brasserie Halverwege afscheid genomen van juf Anke. Maar daar bleef het niet bij.  Met een “echt” arrestatie bevel werd juf Anke door agent Leroy Vrijhoef en zijn collega opgehaald bij Brasserie Halverwege om als een echte boef compleet met  boevenpak en al afgevoerd te worden naar het bureau in Hoofddorp.

Maar gelukkig was dat niet echt zo. Met sirenes en zwaailichten werd juf Anke afgeleverd bij de speeltuin in Zwanenburg waar ze op feestelijke wijze ontvangen werd door de alle kinderen en haar eigen gezin en werd ze daar in het zonnetje gezet door alle kinderen en hun ouders/
Als blijvende herinnering aan juf Anke heeft ze van de ouderraad een vlinderstruik aangeboden gekregen die in september wordt geplant. Al met al een zeer bijzondere en feestelijke dag voor Halverwege. Langs deze weg wil het team van Halverwege de volgende mensen bedanken voor hun geweldige medewerking: Brasserie Halverwege en agent Leroy Vrijhoef en zijn collega.