Jubileum De Vlaamse Reus 25 jaar

Waar ooit een Olympisch dorp zou komen, staat nu al 25 jaar openbare basisschool De Vlaamse Reus. Dit jubileum is groots gevierd met de ouders, kinderen en het team. Tijdens het feestjaar zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Gestart met een jubileum lied, gezongen door de leerkrachten voor de kinderen op het schoolplein.

Gevolgd door een verkleed feest, waar alle leerkrachten en kinderen verkleed naar school mochten komen. Een creatieve ochtend met tal van workshops, waar de kinderen aan mee konden doen.

Het jubileumjaar is afgesloten met een groots eindfeest met veel verschillende activiteiten in en om de school. Een gigantisch restaurant en bar op het schoolplein. Met heerlijke hapjes gemaakt en verzorgd door de ouders. Een disco met een echte dj, waar heerlijk gedanst kon worden. Een escaperoom, waar je alleen uit kon komen na het ontcijferen van de code.

Een zonnebloemwedstrijd. Wie kweekt de grootste zonnebloem?

 Een echte taartwedstrijd, waarbij de heerlijkste en mooiste taarten zijn gebakken door de kinderen.  Wie heeft een Reuzentalent? Laat dat zien op het podium. Dansjes, zingen, het spelen op de harp of piano, ritmisch gym, moppen tappen, het was er allemaal.

Wat een talent hebben we op De Vlaamse Reus.

Het Rad van fortuin met mooie prijzen, een rodeo stier, stormbaan, Oudhollandse spelletjes, karaoke, schminken en natuurlijk konden de kinderen met De Vlaamse Reus op de foto.

Het team van de Vlaamse Reus kijkt met een trots gevoel terug op het afgelopen jubileum jaar.