Joop van Riessen en Donald Nolet bij Boekhandel Jaspers

Juni – Maand van het Spannende Boek 

De maand van het Spannende Boek wordt bij Boekhandel Jaspers geopend door voormalig hoofdcommissaris Joop van Riessen. Op zaterdag 31 mei signeert de auteur zijn nieuwe boek Gijzeling in de Jordaan en zijn biografie In naam der wet, Veertig jaar bij de Amsterdamse politie. U kunt Joop van Riessen ontmoeten van 14:30 tot 16:00 uur.

Gijzeling in de Jordaan

Gijzeling in de Jordaan

Tijdens de Maand van het Spannende Boek krijgen boekenkopers bij besteding van ten minste € 12,50 aan boeken de nieuwe thriller van Tess Gerritsen Incendio cadeau. Maar dat is niet alles, in juni zijn er tal van acties rond thrillers en detectives. De nieuwste boeken van Saskia Noort, Elizabeth George en John Grisham kosten tijdelijk maar € 15,-. Mooie cadeaus voor vaderdag of heerlijke vakantieboeken.

Ook op zaterdag 7 juni is er een auteur op bezoek bij Boekhandel Jaspers: Donald Nolet. Een naam die nu nog niet zoveel mensen iets zegt, maar snel bekender wordt. In de boekenbijlage van De Volkskrant stond afgelopen zaterdag een groot interview met hem. Zijn debuutthriller Versleuteld is een van de boeken die het predicaat Onze Keus hebben gekregen bij Boekhandel Jaspers. En dat is ook precies de reden waarom de boekhandel hem heeft uitgenodigd om te komen signeren. Een leuke bijkomstigheid is dat Versleuteld is genomineerd voor De Gouden Strop, de prijs voor de beste thriller in Nederland. Donald Nolet is genomineerd samen met bekende namen als Tomas Ross, Ester Verhoef en Corine Hartman. Op 29 mei wordt bekend gemaakt wie hem gaat winnen. U begrijpt, bij Boekhandel Jaspers zijn ze er van overtuigd dat Donald Nolet die prijs gaat winnen! 7 juni is hij in Badhoevedorp van 14:00 tot 16:00 uur.

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95, Badhoevedorp. Tel 020 6593382

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.