Jeugdvoorstellingen en schrijvers in de bibliotheek

Het activiteitenprogramma van de Bibliotheek Haarlemmermeer voor het najaar is bekend. Er zijn weer volop jeugdvoorstellingen te zien. Zo komen de maffe figuren Kalk & Oen naar de bibliotheek en is er een voorstelling met de bekende viervoeter Rintje. Voor kinderen is er ook dit jaar weer een volle Kinderboekenweek. Zo vol, dat de bibliotheek er maar een Kinderboekenmaand van heeft gemaakt! Met een groot Kinderboekenfeest met Tosca Menten, voorstellingen en een Workshop ‘Maak je eigen sportboek’.

Natuurlijk mogen schrijvers niet ontbreken in het programma. Op zaterdag 12 oktober is er een lezing van Naima El Bezaz en op donderdag 21 november is er weer een Literair Diner, deze keer met Judith Koelemeijer. Ook een Haarlemmermeerse schrijver staat op het programma. Op zaterdag 16 november presenteert Jonathan Karpathios, eigenaar van Vork & Mes, zijn nieuwe boek ‘Echt eten’.

Bekijk het volledige programma op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl of haal de flyer in de bibliotheek (binnenkort verkrijgbaar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.