Jazz and Wine 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord Uitgaan/uit eten
Dorpshuis Badhoevedorp Map

Uniek evenement voor levensgenieters steunt Inloophuis Esperanza

Wilt u een – in alle opzichten – heerlijke avond beleven en tegelijkertijd een belangrijk goed doel steunen? Dat kan! De bijzondere theatervoorstelling ‘Jazz and Wine’ op 14 april in het dorpshuis in Badhoevedorp is speciaal georganiseerd ten behoeve van Inloophuis Esperanza voor kankerpatiënten en hun naasten. Het reserveren van een plaats voor dit evenement betekent dus niet alleen een avond pure verwennerij voor jezelf, maar dat je daarmee ook anderen steunt, zij die zelf, of in hun omgeving, getroffen zijn door kanker.

 

Theatervoorstelling ‘Jazz and Wine’

“Leren van dat wat je proeft.

Genieten van dat wat je hoort”

Speciaal voor deze bijzondere theatervoorstelling is de grote zaal van het Dorpshuis sfeervol ingericht, zodat de gasten zich direct al bij ontvangst in de juiste stemming kunnen voelen. Vervolgens kunnen zij volop genieten van de voorstelling. Zangeres Joyce Stevens, begeleid door haar bandleden, zingt, en vertelt over, bekende stukken uit het ‘American Songbook’. Wat deze voorstelling echter tot een unieke belevenis maakt, is dat ook andere zintuigen ‘op een leerzame manier’ worden geprikkeld. De muziek wordt namelijk afgewisseld met de presentatie van 5 excellente wijnen aan de gasten, waarover Joyce interessante achtergrond­informatie geeft. En er is nog meer waarmee de gasten die avond zullen worden verwend, maar die aangename verrassing wordt hen tijdens de voorstelling zelf duidelijk! Kortom, ‘Jazz and Wine’ staat garant voor een ontspannende avond, vol verwennerij door de combinatie van heerlijke muziek en het genieten van een goed glas wijn.

(Meer informatie: www.jazzandwine.nl)

 

Het goede doel: Esperanza

Al sinds jaren is Stichting Esperanza, Inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in Badhoevedorp actief om op een laagdrempelige manier psychosociale hulp te bieden aan mensen die zelf of in hun omgeving getroffen zijn door kanker. Esperanza voldoet daarmee, zo is afgelopen jaren gebleken, in een grote behoefte. Een luisterend oor, gerichte en persoonlijke adviezen, voorlichting en informatie of de broodnodige ontspanning, de vrijwilligers van Esperanza staan altijd klaar om ondersteuning te bieden. Esperanza draait zonder vaste subsidie en dankzij de inzet van (speciaal opgeleide) vrijwilligers en de opbrengsten van donoren, speciale acties en sponsoren. Om het inmiddels bewezen, nuttige werk van Esperanza mogelijk te blijven maken is elke bijdrage van harte welkom. (Meer informatie: www.inloophuisesperanza.nl)

 

#Uw aanwezigheid ook aan anderen laten zien?

Voor het vergroten van uw naamsbekendheid bestaat de mogelijkheid om op 14 april zichtbaar te zijn via de vermelding van uw bedrijfs-, organisatienaam, die zullen worden opgehangen. Wilt u dit dan vermelden bij de bestelling van uw toegangskaart?

 

Organisatie en Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk door (financiële) bijdragen van sponsoren.

Esperanza is daar zeer erkentelijk voor.

Het gebruik van de grote zaal in het Dorpshuis is mogelijk dankzij een donatie van

Stichting Maatvast.

(Meer informatie: www.stichtingmaatvast.nl)

Dennis Delicious levert geheel belangeloos de tapas en de wijn

(Meer informatie: www.dennisdelicious.nl)

 

Allen hartelijk dank!. 

Toegangsprijs en kaartverkoop

[De entreeprijs is afgestemd op basis van de noodzakelijke kosten en het deel voor het goede doel.]

 

Kaarten à €55,- a 2,59 reserverings- kosten zijn te verkrijgen bij:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-esperanza-charity-event-joyce-stevens-jazz-and-wine-41669261884