Jarig Erasmuspark in de bloemetjes gezet

Het Erasmuspark bestaat 50 jaar! Om dit te vieren organiseren buurtbewoners uit Bos en Lommer met ondersteuning van ABC-alliantie op zondag 19 mei een feestelijke geveltuinendag in het Erasmuspark.

Het wordt een bijzondere dag in het teken van stadsgroen en stadstuinieren. Bewoners zijn die dag welkom voor informatie over Stadsgroen en om plantenpakketten voor geveltuin en balkonbak op te halen. Jong en oud kan zich laten inspireren door allerlei groene projecten uit West. U kunt ook zelf aan de slag met verschillende activiteiten met een groen tintje. Of uw eigen project aan de bezoekers presenteren.

Bewoners uit Bos en Lommer die al een geveltuin hebben, ontvangen binnenkort informatie over hoe zij een plantenpakket kunnen bestellen om hun eigen geveltuin een bloeiende en groene impuls te geven.

Heeft u nog geen geveltuin maar wilt u er wel een, wendt u zich dan tot Stadsdeel West, afdeling Openbare Ruimte.

Er is al een aantal ideeën geopperd maar wij zoeken altijd méér bewoners die zin hebben om deze dag verder vorm te geven. Wilt u meehelpen bij de voorbereidingen of op 19 mei zelf, dan nodigen wij u van harte uit op de volgende vergadering. Deze is op maandagavond 2 april om 19:30 uur bij Centrum Kijkduin op Kijkduinstraat 17.

Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met ABC-alliantie en vragen naar Riekje van Albada of Lucienne van Kampen. U kunt ons ook mailen via l.vankampen@abc-west.nl.  Met z’n allen maken we er een mooie, groene dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.