Jaarlijkse geraniummarkt GroenRijk Zwanenburg 6 & 7 mei!

Aankomend weekend is het dan eindelijk weer zover, de jaarlijkse geraniummarkt op het parkeerterrein van GroenRijk Zwanenburg! Ondertussen is onze geraniummarkt een begrip in de regio geworden en kijken veel mensen er naar uit.

Als u op zoek bent naar mooie geraniums, verkrijgbaar in veel verschillenden kleuren met een super kwaliteit voor een scherpe prijs……dan moet u zeker dit weekend naar Zwanenburg komen. Naast prachtige staande en hangende geraniums hebben wij natuurlijk ook Oostenrijkse en Franse geraniums op de kramen staan.

Nieuw dit jaar in de winkel is het prachtige perkgoed van kwekerij Hartink. Het verschil met ander perkgoed zit in het feit dat deze plantjes in potten van 12 cm staan en gekweekt worden in potgrond met osmocote meststoffen waardoor de planten prachtig doorbloeien tot in het najaar! Om dit perkgoed te promoten kunt u dit het weekend ook buiten bewonderen en hebben wij een speciale aanbieding voor u.

En als u dan toch bij ons bent loopt u dan zeker even door onze prachtige showroom met tuinmeubelen, overkappingen en zonweringen. Als u door de schuifdeuren naar ons buitenterrein loopt vindt u de mooiste bomen en struiken. Veel van deze planten hebben wij zelf uitgezocht tijdens ons bezoek aan kwekerijen in Italië.

Op onze dierenafdeling zal zaterdag het merk Edgar en Cooper aanwezig zijn met een demo. Dit uit België afkomstige merk staat bekend om het feit dat het geen vleesmeel bevat maar echt vlees, geen gluten bevat en zelfs een biologisch voer in het assortiment heeft. Neem lekker uw hond mee en overtuig uzelf.

Bent u op zoek naar een goede hovenier? Ook dan kunt u bij ons terecht, er is altijd iemand van onze eigen hoveniers aanwezig in de showroom waar u een afspraak mee kunt maken om samen uw droomtuin te realiseren.

Al met al genoeg redenen om dit weekend naar het gezelligste tuincentrum in de regio te komen met alles onder 1 dak!

Natuurlijk zijn wij ook op zondag open van 12 tot 17 uur.