Jaarlijkse geraniummarkt GroenRijk Zwanenburg 5 & 6 mei! 🗓 🗺

from to
Haarlemmermeer Noord
Groenrijk van Beem Map

Aankomend weekend is het dan eindelijk weer zover, de jaarlijkse geraniummarkt op het parkeerterrein van GroenRijk Zwanenburg! Ondertussen is onze geraniummarkt een begrip in de regio geworden en kijken veel mensen er naar uit.

Als u op zoek bent naar mooie geraniums verkrijgbaar in veel verschillenden kleuren met een super kwaliteit voor een scherpe prijs……dan moet u zeker dit weekend naar Zwanenburg komen.

SAMSUNG

Naast prachtige staande en hangende geraniums hebben wij natuurlijk ook Oostenrijkse en Franse geraniums op de kramen staan.

Dit jaar hebben wij in de winkel natuurlijk ook weer prachtig perkgoed in ons assortiment.

En als u dan toch bij ons bent loopt u dan ook zeker even door onze prachtige showroom met tuinmeubelen, overkappingen en zonweringen door naar ons buitenterrein waar de mooiste bomen en struiken staan. Veel van deze planten hebben wij zelf uitgezocht tijdens onze bezoeken aan kwekerijen in Italië.

Bent u op zoek naar een goede hovenier? Ook dan kunt u bij ons terecht, er is altijd iemand van onze eigen hoveniers aanwezig in de showroom waar u een afspraak mee kunt maken om samen van uw tuin uw droomtuin te realiseren.

Op onze dierenafdeling zal zaterdag het merk Edgar en Cooper aanwezig zijn met een demo. Dit uit België afkomstige merk staat bekend om het feit dat het geen vleesmeel bevat maar echt vlees, geen gluten bevat en zelfs een biologisch voer in het assortiment heeft. Neem lekker uw hond mee en overtuig uzelf.

Al met al genoeg redenen om dit weekend naar het gezelligste tuincentrum in de regio te komen met alles onder 1 dak!

Natuurlijk zijn wij ook elke zondag open van 12 tot 17 uur.

IJweg 177, 1161 EW Zwanenburg

tel: 020 497 4662