IVN Mindful wandelen in het Haarlemmermeersebos

Vrijdag 17 maart organiseert het IVN Zuid Kennemerland (afd. Haarlemmermeer) een mindfulness-wandeling in het prachtige Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp.

Mindful wandelen klinkt wellicht vreemd in de oren, maar is in de praktijk een zeer rustgevende manier om de hectiek van alledag los te laten. Bij deze excursie gaat het dan ook niet alleen om het wandelen, maar vooral ook om het beleven van de natuur en het aanwezig zijn in het hier en nu.

 

Dit doen we door tijdens het wandelen zo nu en dan stil te staan en bewust contact te maken met de natuur, met ons lichaam en met onze zintuigen.

Gedurende deze twee uur durende wandeling wordt er voornamelijk in stilte gewandeld om zo jezelf vanuit je gevoel en intuïtie te verbinden met de natuur.Momenten van stilte en beleving worden afgewisseld met leuke weetjes over de natuur. Laat je verrassen en inspireren! Deelname is gratis! Ervaring met mindfulness is niet nodig.

Vertrek om 9.30 uur Parkeerterrein bij restaurant Vork en Mes (Paviljoenslaan 1). Deelname is gratis. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Informatie bij Ester Saelman: ester.saelman.1@gmail.com of 06-20554887. Aanmelden vooraf is niet nodig maar mag wel. Of kijk op www.ivn.nl/zuidkennemerland