Inwoner Halfweg wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Amsterdam, 16 augustus 2016 – Een grote verrassing voor Gaby uit Halfweg. Zij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Afgelopen week werden Gaby en haar vriend thuis verrast met het goede nieuws.

Gaby: “Ik ben er stil van. En dat ben ik niet zo gauw, weet ook mijn vriend! Ik rijd nu in een oude Opel Corsa. Die mag mijn vriend hebben. Ik kan niet wachten om in deze rond te rijden. Ik ben er dolgelukkig mee!”

Gaby en haar vriend uit Halfweg nemen een gloednieuwe Opel Corsa van de BankGiro Loterij in ontvangst.

Gaby en haar vriend uit Halfweg nemen een gloednieuwe Opel Corsa van de BankGiro Loterij in ontvangst.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.
De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.