Intersport Outletstore in Akerpoort

Intersport Akerpoort

12 juli opende Intersport Twinsport een outletstore in koopcentrum Akerpoort. Met 17 Intersport Twinsport stores in Nederland behoren zij tot een van de marktleiders in sport. Naast outletstore Arnhem is dit de tweede outletstore. Het filiaal in koopcentrum Akerpoort is een premium outletstore, dat inhoud dat je hier voor echte koopjes, artikelen tot 60% korting,  terecht kunt, maar ook voor artikelen uit de nieuwste collectie met een hoge korting.

De winkel heeft een oppervlak van ruim 1500m2, in het midden van de winkel vindt je de artikelen met de hoogste korting. Daarom heen zijn artikelen per sport ingedeeld, erg overzichtelijk zo zie je direct waar je moet wezen voor de sport van jouw keuze.

Je vindt er een ruim assortiment aan topmerken in o.a. voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en hockey en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Niet alleen de prijs is belangrijk, je wilt ook goed advies. Het personeel staat klaar om je goed en deskundig advies te geven! De filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen zij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven onder het motto:’That is how we bring ‘Sport to the People’

Keuze voor Akerpoort

De keuze voor koopcentrum Akerpoort was al snel genomen. Met het vrijkomen van een van de winkels was dit een mooie kans om hier een outletstore te vestigen. Akerpoort biedt diverse voordelen: het centrum is ruim opgezet met diverse aantrekkelijke winkels, goed bereikbaar ook met openbaar vervoer en er is altijd ruim gratis parkeren. Daarnaast is er in dit gedeelte van Amsterdam nauwelijks een goede mogelijkheid voor het kopen van sportartikelen, daarmee is deze Intersport Twinsport een welkome aanvulling. Aan de vele positieve reacties van klanten te beoordelen was er echt behoefte aan een goede winkel waar je terecht kunt voor sportartikelen.

Intersport Twinsport Akerpoort is geopend:

Maandag 10-18, dinsdag 10-18, woensdag 10-18, donderdag 10-21, vrijdag 10-21, zaterdag 10-18 en zondag 12-17.

Voor meer info kunt u terecht op www.intersporttwinsport.nl