Internationaal top D jeugd voetbaltoernooi in Badhoevedorp

In het weekend van  7 & 8 september zal er op de velden van SC Badhoevedorp en RKSV Pancratius in Badhoevedorp voor de 2e keer gestreden gaan worden om de RAMADA Cup.

De organisatie is verheugd met  RAMADA Amsterdam Airport Hotel  als hoofsponsor voor dit toernooi. Het RAMADA Hotel heeft zich voor 3 jaar verbonden als hoofdsponsor van dit prestigieuze toernooi. Hoteldirecteur John van Nieuwland over de sponsoring:

“We zijn er trots op om samen met SC Badhoevedorp en RKSV Pancratius dit evenement mogelijk te maken. Sinds december 2017 is het hotel aan de rand van het dorp gevestigd bij het toekomstige Sportpark De Veldpost. De samenwerking met lokale verenigingen en bedrijven staat centraal binnen de strategie van het hotel, de RAMADA Cup sluit hier perfect op aan”

 

Naast de winnaar van de 1e editie, Ajax, zullen de volgende verenigingen strijden om de enorme wisselbeker:

Anderlecht, AZ, Bayer Leverkusen,  Feyenoord, Genk, RB Leipzig en Sparta.

De organisatie is zeer blij met dit deelnemersveld en kijkt uit naar een mooie 2e editie van de RAMADA Cup.

Op zaterdag vinden de voorronde wedstrijden plaats. De acht teams, verdeeld over twee poules, zullen in een halve competitie bepalen hoe de kruisfinales er op zondag uit gaan zien. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 11 uur en op zondag starten deze om 10.00 uur. De finale staat gepland op zondag om 16.00 uur.

De entree voor beide dagen is gratis dus komt allen kijken naar de sterren van de toekomst.

www.ramadacup.nl

FB RAMADACUP