Interieurbeplanting bij GroenRijk Zwanenburg voor een perfecte groenbeleving

Misschien kent u GroenRijk Zwanenburg al als gezellig familie bedrijf waar kennis, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het familiebedrijf doet er alles aan om te excelleren in groenadvies voor de klant. Niet alleen particulier, maar nu ook specifiek voor bedrijven.

“Wij merken de afgelopen jaren dat er een groeiende vraag is naar onze groen kennis en service ter plaatse bij het MKB en horeca bedrijven. Deze bedrijven vinden het prettig dat wij advies ter plekke geven en alles van A-Z begeleiden.” Aldus Gerko van Beem, eigenaar van GroenRijk Zwanenburg.

Jarenlange ervaring in advies ter plaatse
“De afgelopen jaren hebben wij met onze tuinaanleg-, veranda-  en zonwering projecten al heel veel ervaring opgedaan met onze dienstverlening bij particuliere klanten aan huis. Dit onderscheidt ons ook van andere tuincentra in Nederland. Wij gaan nu nog een stap verder en gaan nu ook de MKB, restaurants en horeca bedrijven bedienen met onze specialistische groenkennis en styling adviseurs.” Hier is erg veel behoefte aan. Dit hebben wij ook gemerkt op de Horecava beurs in de Amsterdam Rai waar wij met een stand van 200 m2 stonden, aldus Gerko van Beem.

Referentie Ron Gastrobar met unieke interieurbeplanting en styling
Een mooi referentieproject is bijvoorbeeld Ron Gastrobar in Amsterdam-Zuid. Onze groen experts hebben de styling voor binnen en buiten op zich genomen. Gasten kunnen op het terras nu nog sfeervoller, groener en beschutter buiten eten waardoor het terras nog meer gasten trekt.

Meer sfeer en hogere productiviteit door planten
Onze groen experts zijn gespecialiseerd in het selecteren van planten, plantenbakken en groene wanden om uitstraling te creëren in elke ruimte. Interieurbeplanting is meer dan alleen een paar met zorg geplaatste kantoorplanten. Met een goed ontworpen plan voor interieurbeplanting zorgen wij voor een verbetering van de productiviteit en sfeer op de werkplek. Dit heeft echt zeer positieve invloeden op de werkomgeving.

Wilt u ook graag een perfecte groenbeleving op uw kantoor of horeca onderneming? Neem dan contact met ons op via jolanda@zwanenburg.groenrijk.nl. Jolanda is één van onze groen- en stylingexperts die u graag van een passend advies voorziet.

Met vriendelijke groet,
Gerko van Beem