Inschrijven huttenbouw Speeltuin Zwanenburg anders dan anders

Nog maar een paar weken en dan kan u uw kind weer inschrijven voor de jaarlijkse huttenbouw van de speeltuin. Weet u nog……een lange rij voor het hek, 2 uur van te voren aanwezig zijn, nummertjes op de arm schrijven…en dan was het nog niet zeker of u erbij zat. Natuurlijk had dit zijn charme maar na goed overleg hebben we besloten het dit jaar anders te doen…..we gaan digitaal!

Op 4 juni vanaf 12.00 uur kunt u via de site www.billetto.nl uw kinderen inschrijven. De kosten voor deze superleuke week voor de kinderen van 5 jaar t/m groep 8 zijn € 55 incl. eten, drinken en een heleboel leuke activiteiten. U kunt 4 kinderen tegelijkertijd inschrijven en er zijn maximaal 200 plekken (na 200 inschrijvingen worden er reservelijst tickets aangeboden) Na het inschrijven krijgt u een ticket via de mail toegestuurd. Om te kunnen inschrijven moet u lid zijn van de speeltuin, dit wordt direct na het inschrijven gecontroleerd en als u geen lid bent wordt 30% van het inschrijfgeld in rekening gebracht waarna de inschrijving wordt geannuleerd. Op de site www.speeltuinzwanenburg.nl kunt u onder het tabblad lidmaatschap lezen hoe u lid kunt worden van deze prachtige speeltuin midden in het dorp.

Het thema van de huttenbouw 2017 is Disco en zal plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie. We zijn nu al benieuwd wat voor mooi dorp er weer zal ontstaan na 1 dag timmeren en zagen op ons grote veld.

Dus zorg dat u zeker 4 juni om 12.00 uur klaar zit om uw kinderen in te schrijven voor dit spektakel!