INGEZONDEN BRIEF

Beste redactie/lezers van de Westerpost,

Heel blij ben ik met onze buurtkrant ,haal er nuttige informatie uit. Maar toch richt ik mij tot de krant maar vooral wil ik mij richten op alle welzijnsorganisaties en clubs die iets organiseren.

Deze weken zijn er weer veel leuke aanbiedingen voor activiteiten die mij aanspreken maar waar ik dus geen gebruik van kan maken.

Maar waarom?? 

Het gaat erom dat ik een hardwerkende vrouw ben , die zzp is en in loondienst is op part time basis., ben  61 jaar, werk met plezier maar doe ook graag dingen buiten het werk om.

Veel leuke dingen zoals, bewegen voor ouderen, bingo die mij aanspreken. Maar wat schetst dan toch steeds weer mijn verbazing, dat deze leuke activiteiten altijd overdag zijn, dus alleen voor mensen die of niet werken ,wisseldiensten hebben of part time werken.

Alle activiteiten buiten kantoortijden die mij aanspreken zijn of kostbaarder dan die van overdag of is niet voor mijn leeftijdscategorie, of redelijk ver buiten mijn woonomgeving.

B.V zwemmen, overdag bewegen voor ouderen  €3,80  ladys only €6.90 en heb dit beide gedaan en verschilt echt niet heel veel van elkaar soms van de zelfde sportbegeleider .

Ook Optisport hier over benaderd maar ook daar is het niet bespreekbaar.

En ja als werkende heb je w.s. meer inkomen dan wanneer je in een uitkering situatie zit of een AOW ontvangt maar dan nog vind ik het oneerlijk. Er zijn veel mensen in mijn omgeving die net als ik werken en zelfs mensen met een minimum loon dus het gaat niet alleen om mijn eigen belang.

 

Heb in het verleden al verschillende keren telefonisch contact gehad met verschillende clubs/organisaties en deze geven dan als standaard antwoord: We zullen dit bespreken!!!

Maar helaas in het nieuwe seizoen alle leuke activiteiten weer overdag.

Dus via deze ingezonden brief hoop ik dat iedereen even wakker word geschut en er iets aangedaan kan worden.

 

Met een positieve groet,

Theda Marmoush