Ingezameld voor het goede doel

Op 15 mei is kinderopvang Allkidsz begonnen met geld inzamelen voor een goed doel: de CliniClowns. De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten.

Door: Kinderopvang Allkidsz

Via Tekenfund kregen wij een leeg A4tje waar de kinderen hun eigen kunstwerk op mochten maken. Het ene kind gebruikte stiften, de andere kleurpotloden, maar ook met verf kwamen er mooie kunstwerken op papier. De kunstwerken werden verzameld en opgestuurd en dan maar wachten….

Al heel snel kregen de kinderen hun eigen informatiefolder met inloggegevens. Ze kregen hun eigen webwinkel, hoe gaaf is dat! Deze gegevens konden ze doorsturen naar familie en vrienden en zo kon iedereen een product kopen met het kunstwerk van het kind erop.
Alle drie BSO-locaties deden mee en als kinderopvang kon je ook meekijken hoeveel producten er verkocht werden. Het ging al vrij snel, van de 100 producten liep het op naar de 200 en uiteindelijk naar 319 producten!

Onze complimenten aan Tekenfund, wat handelen ze de zaken snel af. De kinderen hoefden niet lang te wachten op hun verkochte spulletjes. Elk kind kreeg netjes een tasje met spulletjes. Er zaten mokken, broodtrommels, placemats, muismat, gymtassen en nog veel meer leuks in.

Wij willen alle kinderen, ouders en collega’s bedanken voor deze gulle bijdrage. Met alle drie locaties hebben wij € 567,74 opgehaald voor de CliniClowns.

www.allkidsz.nl/ 020-6103270