Ijspret bij Tuincentrum Osdorp!

Amsterdam-, Tuincentrum Osdorp staat helemaal in het teken van de gezellige winterse Kerstsfeer.

In het Kunstkerstbomenbos aan het begin van het tuincentrum is een enorme ski piste opgebouwd. Kinderen kunnen daar op een rubberen band heerlijk vanaf glijden! Pret verzekerd!

Ijspret bij Tuincentrum Osdorp

De veiligheid staat voorop bij de 20 meter lange piste. Onder professionele begeleiding krijgen de waaghalsjes keurig een helmpje aangemeten en worden dan in de rubberen band geholpen. De ijsvloer doet de rest. Voor maar 50 cent per keer roetsjen de kids tussen een decor van kunstkerstbomen door en goed afgeschermd met een meter hoge boarding van de sneeuwpiste naar beneden, waar een dik zacht stootkussen een veilige landing garandeert. Meestal is één ritje niet genoeg, vinden de kinderen. Dus snel de brede trap weer opklauteren voor de volgende glijpartij.

 

De etaleurs van zowel het Lemax dorp als die van de Kerstshow hebben weer een prima klus geklaard. Bij het Lemaxdorp kijk je je ogen uit. Het is alsof je heel Zwitserland in slechts 100m2 gepresenteerd krijgt. Hele dorpjes, havenstadjes, dorpskermissen, ijsbaantjes en skipistes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je ontdekt het in het Lemaxdorp. Het mooiste uitzicht krijg je vanuit één van de originele ski-gondels. Stap voor 50 cent per persoon in en maak een overzichtelijk rondje boven alle Lemax opstellingen.

 

Als je “Klein Zwitserland” achter de rug hebt, dan kom je in een eldorado aan kerst- en sfeerverlichting. Kleine lichtjes, grote strengen, lichtjes in de vorm van herten of bomen. Superfijne LED lampjes…het schittert je allemaal tegemoet. Op naar de Kerstshow.

 

De Kerstshow is al jaren de mooiste en de grootste in de omgeving van Amsterdam.

Je treft er zoveel verschillende stijlen en kleuren dat je geïnspireerd raakt van zoveel moois. Romantische thema’s, snoezige of kleurrijke thema’s of helemaal wit, of helemaal rood. Het kan allemaal en je vindt het er allemaal.

 

Tuincentrum Osdorp is zeven dagen per week geopend. Van donderdag 6 december tot en met vrijdag 14 december heeft het tuincentrum op werkdagen haar openingstijden verruimd tot 21:00 uur. Alle decemberzondagen tot en met de 23e gaat tuincentrum Osdorp twee uurtjes eerder open dan normaal; van 10:00 tot 17:00 uur.

U kunt dus bijna altijd terecht voor een perfecte kerst en dat is zeker de moeite waard!

www.osdorp.nl

Osdorperweg 247

Amsterdam-Osdorp

tel: 020 6676060

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.