Huttenbouw Speeltuin Zwanenburg 2016

Aanstaande zondag 19 juni vanaf 13.30 uur kunnen kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8,  die lid zijn van de speeltuin Zwanenburg zich weer inschrijven voor de jaarlijkse huttenbouw in de laatste week van de zomervakantie van dinsdag 23 t/m vrijdag 26  augustus.

PB-huttenbouw-2016Dit jaar zal het thema “Op de Camping” zijn. Zoals elk jaar zal dit thema de hele week terugkomen in alle activiteiten. Dikke pret zal er weer zijn bij de spelletjesmiddag en de avondspellen voor de kinderen vanaf 8 jaar. De laatste dag wordt traditioneel afgesloten met de huttenverbranding.

Vanwege de brandveiligheid wil de organisatie nog even doorgeven dat er bij het bouwen van de hutten geen gebruik mag worden gemaakt van piepschuim of andere soorten plastic.

De kosten voor deze geweldige week bedragen € 50 per kind. Alles zit deze week bij de prijs inbegrepen zoals eten en drinken en alle activiteiten. Een ouder mag alleen zijn eigen kinderen inschrijven, opa en oma mogen ook hun eigen kleinkinderen inschrijven. Het maximaal aantal deelnemers is vanwege de vergunningen 200 kinderen dus zorg dat je op tijd bent zondag.

Is uw kind nog geen lid dan kan u hem of haar natuurlijk voor die tijd nog inschrijven! Kijk voor meer informatie op onze website of volg ons op facebook www.speeltuinzwanenburg.nl

Ook zal er zondag in het park een ludieke actie plaatsvinden voor de actie van “De Brug”. Op een lange glijbaan zullen diverse verenigingen tegen elkaar strijden wie het verst komt op deze zeepbaan, het zal een hilarische middag worden.