Huttenbouw 2015 Speeltuin Zwanenburg

Nog 10 weken wachten en dan is het alweer zover….de jaarlijkse huttenbouw bij Speeltuin Zwanenburg. Van dinsdag 11 tot vrijdag 14 augustus zullen 200 kinderen weer heel veel plezier beleven in en rond de speeltuin.
Thema “Jungle”
Dit jaar is gekozen voor het thema “Jungle”, natuurlijk zullen de vrijwilligers van de speeltuin zich hier door laten inspireren en zal het thema in de hele huttenbouw terugkomen in de aankleding, de spellen en zelfs het eten. De kinderen hebben ook nog even de tijd om na te denken hoe ze dit thema laten terugkomen in de hut. U bent tijdens de huttenbouw week ’s avonds vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom om het eindresultaat te bewonderen.

Naast hutten bouwen van pallets is er natuurlijk ook weer een survivaldag, een spellenmiddag en voor de jeugd vanaf 8 jaar die mogen blijven slapen heeft de organisatie ook weer spannende avondspellen bedacht.

Of er weer een huttenverbranding komt op vrijdag kunnen we op dit moment nog niet met zekerheid zeggen. De gemeente is nog bezig met de vergunning dus we zullen nog even geduld moeten hebben. Wel is zeker dat we de week gezellig afsluiten op vrijdag met een drankje en muziek.
Inschrijven dit jaar anders dan anders!

Door de populariteit van de huttenbouw zijn we genoodzaakt de inschrijving dit jaar anders dan anders te doen. Op zondag 14 juni begint om 13.00 uur de inschrijving voor kinderen die lid zijn van de speeltuin. Alleen ouders, opa’s of oma’s mogen de eigen kinderen of kleinkinderen inschrijven. De inschrijving loopt door tot we de max. van 200 kindjes bereiken, de kinderen die daarna worden ingeschreven komen op een reservelijst, dus zorg dat u op tijd bent.
Word lid van onze facebook pagina en blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Plantsoenlaan 6
Zwanenburg
www.speeltuinzwanenburg.nl