Houtrak golfers prolongeren landstitel

De golfers van Houtrak Heren 1 zijn voor de tweede keer op rij landskampioen.

Met een miniem verschil wist Heren 1 zich te plaatsen voor de kruisfinales, Deze werden afgelopen weekend gespeeld op de Lage Vuursche. In de halve finale werd op zaterdag gewonnen van de Noord Nederlandse.

 

In de finale tegen de Noordwijkse kwam Houtrak helaas na de dubbels met 4-2 achter te staan. Alleen de combinatie Philip Bootsma/Berry Jole had weten te winnen. In de singles leek het daarna echt fout te gaan voor de regerend kampioen. Jole en Mike Korver stonden in geslagen positie, Jole stond na 10 holes zelfs 5 down. Het duo knokte zich echter bewonderenswaardig terug en wist de partijen alsnog te winnen. Bootsma was het tweetal al voorgegaan met winst en dus was er nog één zege nodig voor de titel. Uiteindelijk won Ronny Giessen op hole 17 en was titel prolongatie een feit.

 

Wilt u een keer kennismaken met de golf, qua grootte de derde sport in Nederland?

De mooie golfclub Houtrak in Halfweg heet u van harte welkom voor een kennismakingsrondje of een clinic om kennis met deze mooie sport te maken. Kijk op www.Houtrak.nl of bel met Paul Loohuis van Houtrak, 06 37409012.