Hotspots Amsterdam Nieuw West op de kaart

In het grootste stadsdeel valt veel te ontdekken!

Amsterdam – 11 april 2018 – Vergeet BoLo en de JanEef, officieel en officieus zit de meeste groei en ontwikkeling van Amsterdam in het stadsdeel Nieuw West. Want, om te wonen, te werken en te recreëren ga je naar Amsterdams groenste ader van parken, de grootste plas met het grootste stadsstrand, de architectonische meerwaarde in het Centrumgebied, de verrassende kunst midden in de wijk en een internationale mix van smaken, geuren en inspiratie. Pak de gratis hotspotkaart van Nieuw West erbij en ga ontdekken!

Hotspots van Nieuw West

Omdat we de afgelopen decennia niet stil hebben gezeten en het stadsdeel stiekem allang haar meerwaarde heeft getoond heeft het stadsdeel een hotspotkaart ontwikkeld met een groen-, een architectuur-, een kunst-, een broedplaats- en een retail/horeca-route. Op bijna 300 plekken in Nieuw West, waaronder het Tuinstadhuis op Plein ’40-’45, de Meervaart, het Van Eesteren Paviljoen, de openbare bibliotheken, onderwijsinstellingen, de stadsloketten, trendy restaurants, cafés en broedplaatsen is de hotspotkaart gratis af te halen. Welkom in Nieuw West, jouw nieuwe wereld!

Volwassen Tuinsteden

Hier in de Westelijke Tuinsteden staan licht, lucht, rust, ruimte en groen nog steeds centraal. Niet voor niets zoeken binnenkort Pakhuis de Zwijger, Paradiso en het Amsterdam Museum hun toevlucht naar het eigenlijk nog onontdekte stadsdeel van Amsterdam. Nieuw West alleen kan zich meten met een stad als Haarlem inclusief alle stadsperikelen. Met wat passen en meten zal de komende jaren het gebied dat grofweg alles ten westen van de ringweg A10, inclusief de Sloterdijken, het Schinkelkwartier, Sloten en Nieuwe Meer, omvat, zelfstandig groeien van 150.000 inwoners naar 250.000 inwoners.

Amsterdam.nl

https://www.amsterdam.nl/nieuw-west-gebied/nieuws-stadsdeel/algemeen/hotspotkaart/