Hondenspektakel – zondag 16 juli 2017 – Amsterdam 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Haarlemmermeer Noord
Stad & Land Dierenklinieken Map

Stad & Land Dierenklinieken organiseert, in samenwerking met Doggy Elite, op zondag 16 juli Hondenspektakel. Voor het eerst! Het idee is geboren uit de behoefte om voor hondeneigenaren een open dag te organiseren. Met een aanbod van leerzame en creatieve onderdelen. Het programma bestaat uit workshops, demonstraties, advies van deskundigen en een markt.

Hondeneigenaren die zich willen verdiepen in de natuurlijke vaardigheden van de hond kunnen langs gaan bij de speel-o-theek voor puzzeladvies. Hersenwerk voor Honden biedt een miniworkshop. Een gedragstherapeut geeft advies in een kort consult. Voor het geven van tuigadvies is een deskundige aanwezig. De hond kan gratis op de foto bij de dierenfotograaf en de trimster kijkt desgevraagd vacht en nagels na. Daarnaast kunnen creatieve workshops gevolgd worden, een snuffelmat knopen en een lijn, halsband of speeltje maken. Liever sportief aan de slag dan kan dat door het volgen van een kennismakingsles bootcamp met je hond. Op het Stad & Land-plein zijn dierenarts en paraveterinaire assistenten aanwezig voor vragen op het gebied van gezondheid van uw dier. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een vergoeding gevraagd.

De hondeneigenaar die zijn of haar kennis wil verbreden en inspiratie wil opdoen is van harte welkom. Verder krijgen de eerste honderd inschrijvingen via onze website een goodiebag, die is goed gevuld met een keur aan kortingsbonnen en kadootjes. Deze is af te halen op het Stad & Land-plein met daarbij een consumptiebon voor koffie of thee bij mobiele koffiebar Two Dogs Coffeeroasters.

Tot slot worden er leuke prijzen verloot onder de eerste 100 inschrijvers. Meedoen kan door het aanmelden voor een of meerdere activiteiten via de site. Op de site worden op woensdag 12 juli de winnaars bekend gemaakt en zij kunnen zondag 16 juli hun prijs ophalen. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door sponsoren, standhouders en workshopgevers. Denkt u hierbij aan het boek van Lisanne van t Hoog: Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden. Een speeltje van Elif Dog Coach, een gratis workshop Hersenwerk, strippenkaart van de speel-o-theek, een attentie van Jezzebellies, er wordt nog gewerkt aan het vergroten van het prijzenpakket.

Het programma start om 10.00 uur bij de praktijk in Amsterdam aan de Tom Schreursweg 102 en duurt tot 17.00 uur. Op de site is meer te lezen over het programma en de aanmelding. Ook op facebook is het nieuws te volgen.

Het evenement vindt zowel binnen als buiten plaats, op de parkeerplaats is de markt, koffiebar en een workshoptent. Parkeren kan in het dorp of bij het station Halfweg-Zwanenburg, op ca. een kwartier lopen van de praktijk.

http://www.dierenklinieken.net/

www.facebook.com/dierenklinieken.net