Hockey en Squash: de ideale combinatie!!!

siteHockey-en-squashUit onderzoek is gebleken dat hockey en squash heel veel raakvlakken hebben en dat squash een perfecte sport is in combinatie met hockey. Zo bouw je een goede conditie en slagkracht op en oefen je de oog-hand coördinatie.

Dat dit geen fabeltje is, bewijst de 11 jarige Elfi Markus. De talentvolle hockeyster is twee jaar geleden met squash begonnen en heeft al 3x op het podium gestaan bij de Nederlandse kampioenschappen. Onlangs heeft ze zelfs haar eerste internationale titel gewonnen op de Luxemburg junior open.

Wil je zelf ook kijken of deze combinatie iets voor jou is. Kom dan vrijblijvend 4 gratis proeflessen volgen bij Squashvereniging Amsterdam.

Squashvereniging Amsterdam richt zich helemaal op de jeugd en heeft haar thuisbasis in Sportcentrum Match (dichtbij het Belgiëplein in Nieuw-Sloten). Squash is een snelle, leuke sport die goed is voor je uithoudingsvermogen, waarbij ook techniek en tactiek belangrijk zijn. Je kan het individueel spelen of met een team in de jeugdcompetitie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kan 4 gratis proeflessen volgen op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag. Kijk op de website
www.squashverenigingamsterdam.nl voor de exacte lestijden en stuur een mail naar secretaris@squashverenigingamsterdam.nl om je aan te melden voor de gratis lessen.