Hizi hair blijft bij door training

Hizi hair aan de Tussen Meer 203 is al een tijd op deze locatie gevestigd en heeft vele vaste klanten uit de regio. Dit is een van de 3 filialen die eigenaar Jose van der Velden heeft en nog steeds vindt ze dit een erg gezellige zaak en fijn om te werken.

tn_hizi-hairBelangrijk vindt zij dat het personeel deskundig en vriendelijk is. Vandaar dat een aantal medewerkers opleidingen volgen. Opleidingen voor de laatste trends, kniptechnieken en haarkleur trends. Als deze medewerkers weer helemaal up to date zijn geven zij weer training aan de rest van de medewerkers in alle drie de winkels. Deze trainingen zijn erg belangrijk er veranderd namelijk veel op het gebied van kleuren en kniptechnieken en klanten vinden het fijn als zij volgens de allerlaatste trends geknipt worden.

De medewerkers gaan ook regelmatig naar shows en de fashionweek om zo de nodige inspiratie op te doen. Elke nieuwe trend wordt op de voet gevolgd. Daarnaast wordt er ook training in mindfullnes en voeding gegeven. U zult denken wat moeten ze daar nou mee? Belangrijk is dat elke medewerker met plezier op de werkvloer staat, goed met stress om kan gaan en zich ook echt “happy” voelt. Een schoudermassage helpt ook nog eens extra, zodat de medewerkers die een behoorlijke belasting op rug en schouders hebben zich toch lekker fit voelen. Uiteindelijk heeft dat tot gevolg dat de klant zich fijner voelt door de positieve uitstraling van de medewerkers.

 

Op dit moment is er een prachtige herfstactie. Laat je haar kleuren volgens de laatste herfst trend, koele tinten met een donkere aanzet en krijg nu tot 20% korting.

De trend voor heren: krullen en voor dames: een lange pony of een lage zijscheiding Deze worden ook op instagram geplaatst, dus volg ons voor de laatste trends [ hizihairamsterdam]

 

Tot slot, sinds dit jaar is Hizi Hair Tussen Meer, elke laatste zondag van de maand geopend, gelijk met het Osdorpplein. Voor alle openingstijden kunt u naar www.hizihair.nl gaan.

Hizi Hair is gevestigd aan de Tussen Meer 203. Telefon 020 6101616