HGT-deelnemer Dancesplash opent 5e Benefietfeest Lions – Badhoevedorp

Het top dansteam uit Badhoevedorp, deelnemer aan Holland’s Got Talent 2012, opent met een spetterend optreden het 5e benefietfeest van Lions Badhoevedorp, op 21 april a.s.

Op 21 april organiseren de Lions Badhoevedorp voor de 5e maal een benefietfeest. Met de opbrengst van het feest in 2011 konden WE Foundation en speeltuinvereniging Badhoevedorp met resp. 17.000 en 5.000 euro financieel ondersteund worden.

Dit jaar zullen de opbrengsten worden verdeeld tussen Make a Wish (voorheen Doe een Wens) en opnieuw de speeltuinvereniging in Badhoevedorp. De vrijwilligers van de Lions zijn al maanden achter de schermen bezig om de grootse partij te organiseren. Veel lokale en nationale ondernemers stellen belangeloos hun diensten ter beschikking of dragen bij door middel van sponsoring van het evenement.

De Lions hebben inmiddels een reputatie met echte dansfeesten. Dit jaar staat de feestband Pushkin garant voor een geweldige avond en zal er voor zorgen dat de aanwezigen niet stil kunnen staan. Voor de locatie is opnieuw gekozen voor het goed bereikbare Sony-gebouw aan de Schipholweg dat belangeloos door Sony ter beschikking wordt gesteld.

 

Tijdens het feest zal een loterij worden gehouden en een silent auction (waardoor het feest gewoon door kan gaan tijdens de veiling) waarin op geweldige ‘kavels’ geboden kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een skybox bij een thuiswedstrijd van Ajax of een verzorgde tocht met een sloep door Amsterdam.

 

Social Media

Dat de Lions mee gaan in het digitale tijdperk blijkt uit het feit dat er – ter gelegenheid van het feest – speciaal een App is ontwikkeld door het op Schiphol gevestigde Applisive. De App is inmiddels beschikbaar in de Apple Store en Market voor Android gebruikers verschijnen.

De Lions Badhoevedorp hebben met de vorige vier benefietfeesten inmiddels vele tienduizenden euro’s opgehaald en diverse goede doelen kunnen ondersteunen, zoals Stichting Kappen Nou!, Stichting de Nees, KWF/Samenloop voor Hoop, de We Foundation en diverse andere doelen.

Kaarten @ 25,= per stuk zijn verkrijgbaar via de leden van Lionsclub Badhoevedorp en via de website: www.lions-event.nl. Meer informatie over het feest kunt u vinden op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.