Het was gezellig druk bij opening Zorgkwekerij Groen

Een jaar is er door de deelnemers en de oprichters Jessica en Clemens hard gewerkt, maar op zaterdag 7 september opende Zorgkwekerij Groen officieel hun deuren. Oprichtster Jessica Stricker vertelde dat Zorgkwekerij Groen zich speciaal richt op het bieden van dagbesteding en structuur voor thuiswonende volwassenen en ouderen deelnemers door middel van de bezigheden in de Zorgkwekerij.  En dan specifiek mensen die deze ondersteuning goed kunnen gebruiken

Aan de borden in het veld te zien zijn er nog volop plannen voor de toekomst en met het enthousiasme en de gedrevenheid van Jessica en Clemens als aanjagers en de inzet van de deelnemers  moet dat zeker gaan lukken.

Dat de belangstelling voor Zorgkwekerij  Groen groot is mag wel blijken uit de vele mensen die bij de opening afgelopen zaterdag aanwezig waren. Mensen van diverse pluimage waaronder een aantal deelnemers waren getuigen van het officiële startmoment van dit unieke initiatief.

De initiatiefnemers trakteerde de bezoekers op heerlijke hapjes veelal met ingrediënten uit eigen kwekerij en alle bezoekers aan de opening konden verschillende soorten heerlijke verse tomaten plukken. Heerlijk, we hebben genoten!

Wij wensen Jessica, Clemens en de deelnemers aan dit prachtige initiatief heel veel succes toe!

Heeft u belangstelling, of wilt u informatie? Neem dan gerust contact op met Zorgkwekerij Groen.

info@zorgkwekerijgroen.nl

06-51 83 51 90