Het team van Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v. staat klaar voor de gratis winterinspectie

Ook deze winter opent Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v. uit Amsterdam weer zijn deuren voor de jaarlijkse wintercampagne. Op 4 en 5 november aanstaande én tijdens koopavond kunnen Hyundai-rijders hun auto geheel gratis laten controleren op diverse vitale onderdelen. “Zo weet de klant direct of zijn of haar Hyundai winterklaar is, of dat een onderdeel reparatie of vervanging behoeft”, aldus de heer Barten van Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v..

Na de grondige winterinspectie door het team van Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v. is uw auto weer helemaal klaar voor de komende winter.

Na de grondige winterinspectie door het team van Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v. is uw auto weer helemaal klaar voor de komende winter.

“Met de barre winter van vorig jaar nog vers in het geheugen, geeft de Hyundai Winterinspectie een veilig gevoel”, vervolgt de heer Barten. “Terwijl de klant geniet van een gratis kop erwtensoep kijken wij zijn of haar Hyundai vakkundig na op onderdelen die het ‘s winters extra zwaar te verduren krijgen. Accu, ruitensproeiersysteem, ruitenwissers, verlichting, banden, koelsysteem, V-riem: alle punten worden door onze monteurs kritisch beoordeeld op hun conditie.” Een uitgebreid conditierapport vertelt de Hyundai-rijder na afloop precies hoe zijn of haar auto er voor staat. “Desgewenst kan de klant direct een afspraak maken voor reparatie of vervanging van een onderdeel, zodat de auto weer helemaal winterklaar is. Hierbij profiteert hij tegen inlevering van wintervoordeelcheques van diverse aantrekkelijke kortingen,” aldus de heer Barten.

Naar het EK voetbal

Als officieel partner van het EK voetbal in 2012 legt het Hyundai deze winter alvast de link naar het eindtoernooi in Polen en Oekraïne. Daarom krijgt iedere Hyundai-rijder naast de gratis winterinspectie en erwtensoep, een fraaie Hyundai-voetbal bij Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v.. Zij ontvangen vooraf een gepersonaliseerde mailing met de wintervoordeelcheques en een unieke wincode. Hiermee maken zij kans op één van de vijf geheel verzorgde EK-reizen voor twee personen, ter waarde van € 999,-. Hoofdprijs is een fonkelnieuwe Hyundai i20 i-motion ter waarde van € 12.295,-. Daarnaast zijn er zes iPhones 4S, vijf LG 3D 47-inch LEDtv’s, tien iPad2’s en vijftig Nintendo 3DS spelcomputers te winnen, plus diverse andere nuttige producten voor in de auto. In de showroom hangt een poster waarop men zelf kan controleren of men tot de prijswinnaars behoort.

Grote belangstelling

De jaarlijks terugkerende Hyundai Winterinspectie trekt meer dan 10.000 belangstellenden. Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v. verwacht in november dan ook weer flink wat reuring in hun showroom en werkplaats. “Ons Hyundai-winterinspectieteam is er helemaal klaar voor, inclusief een grote pan erwtensoep en een berg gratis Hyundai-voetballen”, besluit de heer Barten

 

  • Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam b.v.
  •  Sierenborch 20
  •  1046 CJ   Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.