Het najaar is vroeg dit jaar maar GroenRijk Zwanenburg is er klaar voor!

In plaats van lekker nazomeren, een BBQ op een warme avond en lekker bij de vuurkorf met een wijntje is het najaar dit jaar al vroeg begonnen. Maar dat betekend niet dat u niet gezellig bij ons langs kunt komen want ook in het najaar hebben wij u genoeg te bieden.

Natuurlijk hebben we een groot assortiment najaarsplanten waarmee u uw bakken en tuin toch een kleur kunt geven, veel verschillende kamerplanten met mooie potterie, alle sfeerartikelen voor het najaar zijn al eerder binnen gekomen zodat u ook in huis de najaarssfeer kunt gaan aanbrengen. En als u nou denkt, dat zou ik wel graag willen maar dat lukt me nooit zelf, kom dan zeker naar ons toe en maak een afspraak met 1 van onze experts bij u thuis. Samen kiest u de planten uit die bij u passen, kijkt u welke kleur kussentjes bij uw bank passen, welke kamerplant met pot nou op die lege plek moet komen of hoe die saaie bak uit de tuin weer een blikvanger wordt.

Niet alleen bij de mensen thuis maar ook op uw werkplek maakt een leuke plantenbak voor de deur of een mooie kamerplant vaak het verschil.

Deze week vindt de 50+ beurs in de jaarbeurs in Utrecht plaats, onze collega’s van van Beem buitenleven zullen hier ook staan met zonwering, veranda’s, tuinmeubelen en sierbestrating. Kom ze even gedag zeggen als u gezellig naar deze beurs gaat.

In het najaar is er weer genoeg te doen bij ons gezellige tuincentrum dus volg ons op facebook en u bent altijd op de hoogte van onze activiteiten.

Natuurlijk hadden ook wij liever genoten van een heerlijke nazomer….maar dit seizoen heeft ook zeker zijn charme. Kaarsjes aan thuis, gezelligheid, warmte en genieten binnen dan maar.