Het is weer tijd voor de Geluksdisco

De Geluksdisco heeft enorm goed nieuws: onze aanvraag (bij de regiegroep voor bewonersinitiatieven van het Huis van de Wijk Slotermeer) is goedgekeurd. Dit betekent dat volgende week en in de komende maanden de voetjes weer van de vloer kunnen!

Op vrijdag 9 september tussen 20.00 en 02.00 uur is iedereen van harte welkom in Westside aan de Burgmeester de Vlugtlaan 125. Het feestthema deze keer is: Indian Summer. DJ Lloyd draait heerlijke zomerse liedjes. Samen met onder andere drumband No Spang, zorgt hij ervoor dat de dansvloer weer afgeladen vol staat.

Uiteraard zijn er ook weer hapjes om van te smullen en is de boel feestelijk aangekleed. In Westside café worden drankjes verkocht tegen schappelijke tarieven en de entree voor de disco zelf is maar 1 euro.

Voortaan superzuiver
Aan de apparatuur zal het ook nooit meer liggen. In mei legden wij bij de BASTA-tafel uit dat artiesten allemaal gratis optreden tijdens de Geluksdisco. En dat we hun beleving én die van de bezoekers graag verbeteren door te zorgen voor echt goede microfoons.
Directeur Edwin Klomp van Klomp Technisch Buro begreep dat helemaal. Hij dook in zijn netwerk en regelde via een kennis met audiobedrijf drie goede zangmicrofoons met snoer en statief voor de Geluksdisco.

 

Ook optreden?
Dus als je zin hebt om op te treden voor een (altijd enthousiast) publiek ben je van harte welkom. Of je nu je zangtalent wilt laten horen, super mooie dansmoves wilt tonen of een goocheltruc wilt doen, het kan allemaal! Ook worden er nog dj’s gezocht voor de komende edities en helpers voor achter de kassa, versieren en verspreiden van de flyers. Neem gerust contact op met Dorèndel op 06 – 1809 6859 als je zin hebt om mee te helpen.

 

Alvast voor in de agenda
Vrijdag 28 oktober – Geluksdisco – Autumn in Nieuw-West
Vrijdag 9 december – Geluksdisco – Winters Wonderland in Nieuw-West