Het is weer tijd voor de Geluksdisco 🗓 🗺

from to
Amsterdam Nieuw-West Events
Westside Slotermeer Map

Het heeft even geduurd. Met gepaste troost nodigen we iedere Amsterdammer weer uit om te komen genieten van de Geluksdisco. Vanzelfsprekend is dit met de benodigde tralala.

De Geluksdisco heeft enorm goed nieuws: onze aanvraag bij de het Fonds voor Nieuw-West is goedgekeurd. Dit betekent dat volgende week en in de komende maanden de voetjes weer van de vloer kunnen!
Op vrijdag 6 september tussen 20.00 en 02.00 uur is iedereen van harte welkom in Westside aan de Burgmeester de Vlugtlaan 125. Het feestthema deze keer is: Indian Summer. DJ Apollo draait heerlijke zomerse liedjes. Zodat de dansvloer al snel weer afgeladen vol staat.
Uiteraard zijn er ook weer hapjes om van te smullen en is de boel feestelijk aangekleed. De hapjes zullen deze keer verzorgt worden door niemand minder dan de Buurtbuik. Alleen al om te zien wat zij met eten doen zou je al langs moeten komen. Ook het belevenisfestival Mystic Garden draagt via de decoratie hun steentje blij dus dat beloofd wat gaafs te worden. In Westside café worden drankjes verkocht tegen schappelijke tarieven en de entree voor de disco zelf is maar 2 euro.
Kortom wij hopen je te mogen verwelkomen bij de Geluksdisco.

Vrijdag 6 september, 20:00-02:00.
Westside Slotermeer
Burgemeester de Vlugtlaan 125
Entree €2,-