Het is weer Big Event bij Van Kouwen

Opel dealer Van Kouwen maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 10 tot en met 15 september, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto.

Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis

brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen. “The Big Event is weer in Nederland”, vertelt Pieter van Beek van Van Kouwen Aalsmeer. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Alweer voor de elfde keer op rij.

Onze klanten weten inmiddels dat er extra veel voordeel te halen is.” Via www.vankouwen.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 10 tot en met 15 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Van Kouwen inruilen.

Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0% rente.

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig.

Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Het Opel  Big Event is nog t/m zaterdag  15 september bij Van Kouwen in Aalsmeer en Amsterdam West. In Amsterdam Zuidoost kunt u ook nog op zondag 16 september van het Big Event profiteren. De openingstijden zijn op de website te vinden: www.vankouwen.nl