HET IS FEEST!!!! All Skins schoonheidsinstituut viert op 2 maart 2017 haar 4-jarig bestaan!

Het was een spannende start, maar we mogen heel trots zijn op wat we in de jaren hebben bereikt. We hebben onze kennis verreikt door diverse trainingen en blijven uiteraard onszelf ontwikkelen. Ook blijven wij de nieuwste trends volgen op gebied van huidverzorging zodat wij u een totaal pakket kunnen bieden. 

Waarom  All Skins schoonheidsinstituut?

All Skins schoonheidsinstituut staat voor totale verzorging en verbetering van de huid en voor totale ontspanning.All skins schoonheidsinstituut onderscheidt zicht door verzorging en advies op maat aan te bieden, afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen in zeer gastvrije en ontspannen sfeer. All Skins schoonheidsinstituut is bewust van onze multiculturele samenleving, daarom bieden wij een totaalpakket aan voor de donkere, blanke en getinte huid.Bij All Skins schoonheidsinstituut krijgt u geen  “standaard behandeling” want wij zijn bewust van het feit dat elke huidtype een andere zorgvuldig uitgevoerde aanpak vereist met de juiste producten. All Skins schoonheidsinstituut  is zich ervan bewust dat de donkere en getinte huid andere speciale producten nodig heeft  dan de blanke huid.Al deze producten worden door ons gebruikt tijdens behandelingen en zijn ook bij ons verkrijgbaar voor thuisgebruik ter verzorging van uw huid. 

Met welke cosmetische producten werkt All Skins schoonheidsinstituut?

De producten die  All Skins schoonheidsinstituut gebruikt, zijn allemaal natuurlijk, dierproefvrij en vrij van parabenen.Voor de getinte tot donkere huid gebruiken wij het merk Femme Ebene, speciaal ontwikkeld voor de donkere vrouw en man die op natuurlijke wijze de huid wil verzorgen. Femme Ebene staat garant voor behoud van de huidskleur, werkt verzachtend, maakt de huid soepeler en gladder en beschermt tevens tegen weersinvloeden. Voor de blanke huid gebruiken wij het merk Monchique Cosmetics, een hoogwaardig product op basis van mineraal bronwater uit de Monchique in Portugal. Monchique Cosmetics werkt uitsluitend met pure natuurlijke werkzame ingrediënten van planten, bloemen, vruchten en toegevoegde vitamine, mineralen en hoogwaardige natuurlijke oliën. Bij Monchique Cosmetics gaat het om huidverzorging en huidverbetering gecombineerd met optimale ontspanning en wellness.

Naast deze 2 producten werkt All Skins schoonheidsinstituut met de biopeeling van 2B Bio Beauty. Deze behandeling is een zeer effectieve behandeling om de huid te verbeteren. Zo zorgt deze behandeling o.a. voor: reduceren van de talgproductie, verbetering van pigmentatie, vermindering van rimpels en voor verfijning van de poriën. Tevens is de biopeeling ook goed te gebruiken tegen de vermoeide en rokershuid. Voor manicure en pedicure behandelingen werken wij met het exclusieve merk ORLY.   

Wat heeft All Skins schoonheidsinstituut u te bieden?

All skins schoonheidsinstituut heeft een ruim assortiment hoogwaardige schoonheidsproducten en bieden wij ook diverse behandelingen aan.

U kunt bij ons terecht voor:
• Gezichtsbehandeling
• Duobehandling
•Wimperbehandeling
• Massages en Wellness behandeling
•Laserbehandeling en medische peeling
•Permanente make-up
•Waxing/Harsen
• Pedicure
•Manicure

Huidtherapie

Onze huidtherapeute is gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings.Bij onze huidtherapeute kunt u terecht voor acnebehandelingen, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging, huidoneffenheden en voor littekens. De behandelingen worden zorgvuldig en professioneel uitgevoerd, waarbij de nieuwste en meest geavanceerde technieken en behandelmethodes worden toegepast. U kunt dus als klant bij ons niet  alleen terecht voor de beste beautybehandelingen, maar ook voor professioneel uitgevoerde medische laserbehandelingen! Plan gerust een vrijblijvende afspraak in voor meer informatie.

Permanente make-up

U kunt bij onze permanente make-up specialiste terecht voor het plaatsen van de mooiste
eye-onderliners, eye-bovenliners, lipliners en voor mooie volle wenkbrauwen. Onze permanente make-up specialiste heeft jarenlange ervaring op gebied van permanente make-up met prachtige voorbeelden als resultaat (zie onze website voor mooie resultaten en tevreden klanten).
Tevens is All Skins schoonheidsinstituut is GGD gekeurd voor het uitvoeren van deze behandelingen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in voor meer informatie.

www.allskins.nl

info@allskins.nl

All Skins schoonheidsinstituut, Elvira Stjeward en Leonie Ekkers

Sierplein 33 (Ingang: Dio drogist) 1065 LM Amsterdam 020-7529572