Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe

REGIO – Ambiance Heko-Becewe is klaar voor de lente. Bent u dat ook of zijn er nog wensen? Misschien wilt u meer schaduw op uw terras, een hor voor de tuindeuren en het slaapkamerraam of wellicht bent u op zoek naar de juiste lichtinval voor uw woonkamer.

Met de vorige zomer nog in het achterhoofd wilt u misschien meer doen om de temperatuur in uw woning te reguleren. In de inspirerende showroom van Heko-Becewe in Osdorp staat ‘licht’ centraal. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen en type zonwering / raambekleding. Iedere stof reageert, vanwege de structuur, transparantie en kleur, anders op licht.

Luxaflex

Ambiance Heko-Becewe voegt al jaren comfort en sfeer toe aan iedere woonomgeving, zowel binnen als buiten. Van een compleet overdekt terras tot een plekje in de schaduw of sfeervolle raambekleding. Uiteraard volgens de laatste trends en voorzien van moderne bedieningsopties. Zo creëert u in een handomdraai op iedere plek in en om het huis een comfortabel leefklimaat.

Om u nog beter te kunnen adviseren op het gebied van klimaatbeheersing in huis en energie besparen met zonwering, hebben onze adviseurs een cursus gevolgd en zijn nu gecertificeerd Smart Solar Shading Advisor. De juiste zonwering op de juiste plek kan bijdragen aan energiebesparingen en zo helpen uw woning duurzamer te maken.

Paasaanbiedingen

Tijdens het paasweekend heeft Heko-Becewe een aantal aanbiedingen voor u, zoals: 50 korting korting op iedere tweede hor van Luxaflex®; 10 procent korting op de gehele Artex gordijnencollectie en een aanbieding op de windvaste zipscreens.

Indien u lange levertijden wilt vermijden, kunt u het beste nu tot actie overgaan. Op dit moment bedragen de levertijden nog zo’n 4 weken. Tijdens het drukke hoogseizoen, van mei tot en met augustus, kunnen de levertijden snel oplopen (vorig jaar tot wel 12 weken). Wilt u dat voorkomen? Kom dan nu langs voor deskundig advies.

Benieuwd naar wat Ambiance Heko-Becewe voor u kan betekenen? Breng dan een bezoek aan www.ambiance.nl/heko-becewe of loop binnen bij Heko-Becewe, zij adviseren u graag. Parkeren kan gratis voor de deur of in de parkeergarage van de Mediamarkt. Ambiance Heko-Becewe is tweede paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Ambiance Heko-Becewe
Keurenplein 19-21-23 (Akerpoort)
Amsterdam
020-7630400