Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek

Voor even thuis

Voor patiënten die van ver komen en poliklinisch worden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek, bieden wij op het terrein van het ziekenhuis een rustige logeergelegenheid. Ook familie en begeleiders van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen zijn van harte welkom. De lange reis, een spoedopname of een poliklinische behandeling. Het kunnen allemaal redenen zijn om in het Gasthuis te verblijven.

Het Gasthuis heeft als doelstelling om – zonder winstoogmerk –  tijdelijk een logeergelegenheid te bieden waar men zich zoveel mogelijk thuis voelt. Het Gasthuis biedt geen medische of andere zorg. Gasten moeten voor zichzelf kunnen zorgen of dienen begeleid te worden.

Het Gasthuis heeft 15 kamers en is van alle gemakken voorzien. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er twee huiskamers, een grote keuken met drie kookunits en een mooie tuin met terras. In het Gasthuis werken 60 vrijwilligers. Zonder hen kan het Gasthuis niet bestaan. De gasten zijn dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en de fijne, warme sfeer in huis.

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn zich met veel warmte en betrokkenheid in te zetten voor onze gasten , gedurende een aantal uren per week of per twee weken.

Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat de gasten zich zoveel mogelijk thuis voelen. Je verricht licht huishoudelijk werk, verwelkomt nieuwe gasten,  maakt ze wegwijs in ons huis en biedt een luisterend oor waar nodig. De werktijden vallen van zondag t/m donderdag tussen 09.30 uur en 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen  09.30 uur tot 19.00 uur. De diensten duren gemiddeld drie uur. Wij zoeken vrijwilligers voor zowel door de week als in het weekend.

Interesse?

Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op onze website www.gast-huis.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel dan 020-3462020 en vraag naar Danielle of Joleen.