Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek zoekt vrijwilligers voor de ochtenddienst

Voor patiënten die van ver komen en poliklinisch worden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek, bieden wij – zonder winstoogmerk –  op het terrein van het ziekenhuis een rustige logeergelegenheid waar men zich zoveel mogelijk thuis kan voelen. Ook familie en begeleiders van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen zijn van harte welkom. Het vermijden van files, een spoedopname of mee doen aan een trial. Het kunnen allemaal redenen zijn om in het Gasthuis te verblijven.

Het Gasthuis
is recent gerenoveerd, heeft 15 kamers en is van alle gemakken voorzien. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er een aantal huiskamers, een grote keuken met drie kookunits en een mooie tuin met terras. In het Gasthuis werken 75 vrijwilligers. Zonder hen kan het Gasthuis niet bestaan. De gasten zijn dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en de fijne, warme sfeer in huis.

Op dit moment hebben we weer een aantal vacatures. Wij zijn op zoek naar mensen die bereid zijn zich met veel warmte en betrokkenheid in te zetten voor onze gasten, gedurende een aantal uren per week of per twee weken.

Vrijwilligers voor de maandag-, dinsdag en de vrijdag (m/v) in de ochtend (9.30 – 12.30)

Voor deze ochtenddiensten zoeken wij vrijwilligers die het prettig vinden om in een klein team te werken, met alle gezelligheid van dien. Onze gasten maken op de dag van vertrek zelf de kamer en badkamer schoon en halen de bedden af. Na de gezamenlijke koffie zorg je er samen met je collega’s voor dat de kamers er weer tip top uitzien. Je maakt met een collega de bedden op, en loopt de kamer en badkamer na. Ook de mooie eetkeuken wordt tijdens de ochtenddienst bijgehouden. In onze kleine wasserij help je mee bij het verzorgen van de was. Het is echt teamwork, en we zoeken mensen die van aanpakken houden in een warme, collegiale sfeer. Tijdens de overdracht van dienst praat je je collega vrijwilligers bij over de stand van zaken in huis. We zoeken op korte termijn vrijwilligers  die een maal per twee weken of een maal per week beschikbaar zijn voor een ochtenddienst op maandag, dinsdag of vrijdag.

Interesse?

Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op onze website www.gast-huis.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel dan 020-3462020 en vraag naar Manuela, Joleen of Irene. Wij verheugen ons op je reactie!