Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek zoekt een klusjesman/-vrouw

Voor even thuis
Voor patiënten die van ver komen en poliklinisch worden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek, bieden wij op het terrein van het ziekenhuis een rustige logeergelegenheid. Ook familie en begeleiders van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen zijn van harte welkom. Het vermijden van files, een spoedopname of een poliklinische behandeling. Het kunnen allemaal redenen zijn om in het Gasthuis te verblijven.
Het Gasthuis heeft als doelstelling om – zonder winstoogmerk – tijdelijk een logeergelegenheid te bieden waar men zich zoveel mogelijk thuis voelt. Het Gasthuis biedt geen medische of andere zorg. Gasten moeten voor zichzelf kunnen zorgen of dienen begeleid te worden.
Het Gasthuis heeft 15 kamers en is van alle gemakken voorzien. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er twee huiskamers, een grote keuken met drie kookunits en een mooie tuin met terras. In het Gasthuis werken 70 vrijwilligers. Zonder hen kan het Gasthuis niet bestaan. De gasten zijn dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en de fijne, warme sfeer in huis.
Gezocht: enthousiaste klusjesman/-vrouw
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die bereid is zich met veel warmte en betrokkenheid in te zetten voor onze gasten , gedurende een aantal uren per week of per twee weken.
Als klusjesman/-vrouw help je mee om het Gasthuis zo gesmeerd mogelijk te laten functioneren. Omdat we vaak vol zijn vraagt het Gasthuis veel (klein) onderhoud. De klusjesman/-vrouw houdt zich bezig met het klein technisch onderhoud in en om huis. Dit varieert van het ophangen van lampen, douchekranen vervangen, licht schilder- en reparatiewerk tot het snoeien van de heg in de tuin. Iedere keer is het weer wat anders. Je werkt zowel zelfstandig als samen met een collega vrijwilliger. De ideale kandidaat is beschikbaar op vrijdagmiddag vanaf 12.30 uur, een maal per week of per twee weken voor een dienst van 3,5 uur. Een andere dag en tijdstip is bespreekbaar.
Interesse?
Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op onze website www.gast-huis.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel dan 020-3462020 en vraag naar Danielle, Manuela of Joleen.