Het beste van 5 jaar Geluksdisco 🗓 🗺

from to
Meest recent
Westside Slotermeer Map

Dansen tot diep in de nacht! Dat kan op vrijdag 29 juni tijdens een zomerse Geluksdisco. Tussen 20.00 en 02.00 uur is iedereen welkom in Westside Slotermeer aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125. Onbeperkt swingen met Dj Apollo voor een entree van maar 2 euro.

Het wordt een bijzondere avond want het is de laatste keer dat de aankleding wordt verzorgd door ‘DecoDieuwer’. Dieuwertje Tromp begon ooit als assistent achter de bar, maar is nu al jaren dé vrouw die keer op keer – met een fantastisch team – voor een super sfeervolle discoruimte zorgt.  Ze trekt alle aankleding van de laatste jaren uit de kast en combineert dit nog één keer tot de meest gelukzalige uitstraling ooit.

Van rock ‘n roll tot dance
Achter de draaitafel vinden we deze keer Aryan Baktash, beter bekend als Dj Apollo. Hij toont graag zijn dans- en  draaikwaliteiten tegelijkertijd. Het ene moment zie je hem achter de knoppen, vlak daarna swingt hij over de vloer. We beginnen met een uurtje swingende rock ’n roll en eindigen de avond met stevige club en dance beats. Zo is er voor alle bezoekers van de Geluksdisco (gemiddeld tussen de 18 en 88 jaar) wel een dansliedje te vinden.

Verse sateetjes
Barbecue-koninginnen Claudia en Tosca verzorgen deze keer live sateetjes voor de deur. Dus tussen het dansen door kun je smullen van een tofu- of kipsaté met pinda of ketjapsaus. Die bereiden de dames in een pittige en in een milde variant. Zo is er voor ieder wat wils!

Overal is het gezellig
De hele avond zijn er weer drankjes verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen: van zalige speciaal biertjes, lekkere wijnsoorten en natuurlijk ook diverse soorten fris en tappils. Alles wordt getapt en ingeschonken door een fantastische ploeg discovrijwilligers onder leiding van Lady Marcy en Mister Mario.

Ook bij de entree kun je een warm welkom verwachten. Meester Hemmes en zijn gastvrije geluksbewaarders zijn daar én lopen rond om te zien of iedereen het gezellig heeft. Uiteraard is DiscoDo er ook, om in te springen waar nodig. Kortom, Geluksdisco The Best of 2013-2018, dreigt weer een groot feest te worden. Mis het niet!

Waar & wanneer?
Westside Slotermeer aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125, vrijdag 29 juni, 20.00 – 02.00 uur. Entree 2 euro.